Michal15eu Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 (edytowane) edit. W warsztacie http://www.serwis-wasilewski.com/ zaradzili na problemy z chłodnicą i parę innych mankamentów... Na ten moment szukam kogoś sprawdzonego kto zregeneruje moje turbo. Ponownie liczę na waszą pomoc. Witam w zeszłym roku pojawił mi się problem ze zbiorniczkiem wyrównawczym. Mianowicie zrobiło się pęknięcie na jednej ze ścianek. Wymieniłem zbiorniczek samodzielnie. Przełożyłem wszystkie uszczelki i układ działał poprawnie przez jakiś czas. Niedawno ponownie pojawiły się problemy. Aktualnie główną zmorą jest brak ogrzewania tzn ogrzewanie jest ale tylko wtedy gdy auto dobrze się wkręcić (+2tys obrotów). oczywiście mam również ubytek płynu chłodniczego, układ jest nieszczelny... szukam warsztatu we Wrocławiu, który mi to ogarnie. Edytowane 28 Grudnia 2016 przez Michal15eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 http://www.serwis-wasilewski.com/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Dobrze odpowietrzyć układ? Miałem tak samo i dopiero Paweł mi dobrze odpowietrzył. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal15eu Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Dziękuję za pomoc już wszystko hula jak należy teraz czeka mnie jeszcze regeneracja turbo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 1 godzinę temu, Michal15eu napisał: Dziękuję za pomoc już wszystko hula jak należy teraz czeka mnie jeszcze regeneracja turbo... U Czaksa leży moje turbo z M57 jeśli jesteś zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Fryzjer__ Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 8 godzin temu, Forest napisał: U Czaksa leży moje turbo z M57 jeśli jesteś zainteresowany To turbo podejszlo by do mnie?chyba tak...ile za nie panie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 300 zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal15eu Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Nikt tu nie regenerował turbiny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 (edytowane) Ja regenerowałem tutaj:https://www.google.pl/maps/@51.1941714,17.2799202,3a,90y,83.17h,89.91t/data=!3m6!1e1!3m4!1sg6SobKuhFbMR4EjCaiPqKA!2e0!7i13312!8i6656 namiary: 55-093 Borowa; Lipowa 25b regeneracja-turbo.pl 71 315 72 44 Co prawda nie do bmw, ale turbo to turbo. Płaciłem jakoś 600zł? Robiłem to rok temu i wszysto działa bez zarzutu. Jednakże jeśli forumowicze mają speców do swoich turbin beemkowych to bierz ich Albo foresta Edytowane 29 Grudnia 2016 przez r4ll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi