mariusz13 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 co to się w tym kraju wyprawia ?? http://moto.wp.pl/kat,55194,title,Akcyza-2017-stawki-zaakceptowane-Bedzie-drozej,wid,18612862,wiadomosc.html?ticaid=1182f2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Poje***o Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 żal.pl poj****ny kraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Nie chce mi sie w to wierzyć, że takie ceny walneli.. Wczoraj czytałem, że youtuberzy znani, majacy swoje kanały o motoryzacji na yt byli w senacie i niby obnizyli troche akcyze, ale od tamtej proponowanej prognozy. A tą co tu pokazują to chyba ktos wymyslił sobie i sieje zamieszanie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Waldek Moto Doradca mówił tutaj o maksymalnej kwocie akcyzy jaka ma być do zapłaty coś trochę ponad 11 tys, a nie 18 jak było wcześniej. WP wypisuje jakieś brednie, tylko po to aby zdobyć wyświetlenia strony i fale hejtu na nich... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Spoko, niedługo będziemy jeździć wszyscy na czeskich blachach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 (edytowane) mam nadzieję że to nie prawda tu jest coś nowego lecz też mnie nie satysfakcjonuje Edytowane 2 Grudnia 2016 przez mariusz13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek325e46 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 a mnie tak zastanawia jedna rzecz, skoro te krawaty pierdolone klada spory nacisk na emisje spalin to co gdy na nowych zasadach chcialbym oplacic przykladowo e39 540i plus LPG, a jak wiadomo w wyniku spalania gazu spaliny sa spoooro czystsze od tych z benzyny nie wspomne o ropie. Ciekawe czy ktos z tych palantow co wymysla te projekty ma chociaz ulamek wiedzy o motoryzacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Tu nie patrzy nikt na emisje spalin itp. Oni patrza aby 500+ sie zwróciło i jeszcze zostalo cos do koryta dla nich...Wysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolus109 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Witam, w tym kraju naprawde coraz ciezej sie zyje..probuja nas juz zgnebic na wszystkie sposoby teraz wymyslili akcyze..szczerze mowiac boje sie nowego roku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Jedynie pocieszenie że nowa akcyza nie wchodzi zaraz od nowego roku tylko troche później:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 11 godzin temu, Niedzwiedz napisał: Jedynie pocieszenie że nowa akcyza nie wchodzi zaraz od nowego roku tylko troche później:) Od kiedy wchodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Oni tego jeszcze sami nie wiedzą, ale napewno nie od nowego roku. Jest jeszcze czas żeby przyciągnąć coś z niemiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Oni tego jeszcze sami nie wiedzą, ale napewno nie od nowego roku. Jest jeszcze czas żeby przyciągnąć coś z niemiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Niedzwiedz, Twoja e38 zyskala 98tyś zł na wartości, ciesz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 6 godzin temu, r4ll napisał: Niedzwiedz, Twoja e38 zyskala 98tyś zł na wartości, ciesz się Ja mam E39 z takim motorem jak u Ciebie a nie E38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Kurcze myślalem że 750i. Głowa już w weekendzie widać. Ale to i tak 40kWysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIEDZWIEDZ78 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Ja mam 38 750i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 2 godziny temu, r4ll napisał: Kurcze myślalem że 750i. Głowa już w weekendzie widać. Ale to i tak 40k Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka Szczerze to nie sądzę żeby auta poszły jakoś mocno w gore. OC z nowym rokiem idzie znów w gore i to zrownowazy cenę samochodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Na pewno ceny pójdą w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 1 minutę temu, Francuz napisał: Na pewno ceny pójdą w górę. Ale nie aż tak drastycznie jak pisał r4ll. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Tak sobie tylko żartowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Dnia 02.12.2016 o 19:45, Kandyn napisał: Tu nie patrzy nikt na emisje spalin itp. Oni patrza aby 500+ sie zwróciło i jeszcze zostalo cos do koryta dla nich... Wysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka Dokładnie,u nas (lubin) większość tępych kopidołów głosowała na jedyną słuszną partię,to niech teraz nie płacze,a ogólnie to masz rację na 1000000000% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 2 godziny temu, Niedzwiedz napisał: Szczerze to nie sądzę żeby auta poszły jakoś mocno w gore. OC z nowym rokiem idzie znów w gore Ciekawe co by było jak by ktos otworzył firme ubezpieczeniową i dał ceny prawie, że po staremu. Pewnie wszyscy pchaliby się do nich. Tylko czy taka firma by długo istniała? Przytaczając np. historię Lepera, który się "powiesił" zaraz by zniknęła.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Dziwne jest tylko to ze nie w całym kraju równomiernie podwyższają OC. Na przykład we Wrocławiu 12% w górę, a w Opolu juz 47% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi