Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 http://mobbit.info/item/2641 obejrzyjcie filmiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 bmw 666 - niezle rosjanom to tylko o jednym mysla swoja droga ciekawy jestem czy podrasowali silnik i w jakim stopniu oraz jak to sie prowadzi z tego obracanego fotela? Gdzie sa wogule jakies pedaly i gdzie jest galka zmiany biegów????? Ogulem troche za bardzo przesadzona ale wrazenie sprawia bardzo dobre. Przejedz sie czyms takim po ulicy i wszystkie oczy dookola ciebie widnieja nagle na samochod :P <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 jakis demo-car, szkoda szosteczki fele fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 kwestia gustu,nie sądze aby jazda takim clonem dawała jakąś przyjemność,siła tkwi w orginale <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 bmw 666 - niezle rosjanom to tylko o jednym mysla :> rozwiniecie 666 to mój pomysł a dyskusje na temat jak sie to prowadzi są wg mnie bezcelowe bo to przecież demo car alpine, a cechą podstawową demo carów jest to że mają maksymalnie zwracać na siebie uwagę w czasie wystawy i tyle na mnie wrażenie zrobił ogrom pracy i jakość wykonania stąd te "woooow" w tytule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 link nie dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 hhmmm... mi działa, przed chwilą sprawdzałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzussmen Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Ruscy naoglądali sie Citroena C2 z przed dwóch sezonów i zbudowali coś podobnego a raczej kopie tylko w większym formacie i innych kolorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi