Kandyn Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Panowie co to za zderzak? W jakiej wersji e46 on wychodził? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zkumeku Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Jak się nie mylę to faceliftowy zderzak do coupe/cabrio. 51110149320 / 51117076719 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 30 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 3 godziny temu, Zkumeku napisał: Jak się nie mylę to faceliftowy zderzak do coupe/cabrio. chyba masz racje bo mój znajomy ma własnie e46 QP po FL i ma ten zderzak. Fajnie wygląda i chyba pierwszy raz taki widze o ile dobrze pamietam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Bastars mial taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Tak miałem taki i sprzedałem, po lekkich modyfikacjach gość założył do e46 sedana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 30 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Fajny. Tylko siara trochę zakladac polifta do przedlifta w moim przypadkuWysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Co nie jest zabronione jest dozwolone. Choć takie rzeźby nie zdziwiły by mnie w jakimś wieśvagenie lub oplu. Tutaj niemniej jednak by wyglądało dziwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 30 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Co nie jest zabronione jest dozwolone. Choć takie rzeźby nie zdziwiły by mnie w jakimś wieśvagenie lub oplu. Tutaj niemniej jednak by wyglądało dziwnie Nom. Dlatego wolalem zapytac co to za zderzak bo nie ukrywam, ze bym taki sobie wrzucil. Ale jak mam jezdzic przed liftem z poliftem to nie chce. Choc widzialem e46 przed FL z maskami od po FLWysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi