Danich Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Wiatam! mam pytanie czy e34 2.0 88r. ma jakiś sygnalizator gdy świała zostają zapalone przy wyłączonym zapłonie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 moge sie mylic ale tak wszystkie trujeczki mialy taki sygnalizator. jesli nie masz to widzialem ostatnio na allegro chyba za jakies 30 do 40 zł a zecz przydatna bo w dzien praktycznie niewidac zadnej kontrolki ze ciagle sie swiatla pala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Nie wiem czy e 34 z 88 ma taki sygnalizator ale ja u siebie mam taki przerywany buczek. Daje sygnał jak wyciągne kluczyk ze stacyjki a włącznik świateł mam w pozycji włączonych świateł mijania lub włączonych swiateł pozycyjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Raczej nie ma. 535 miały dużo lepsze wyposażenie to może miały,ale 520 raczej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas81 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 ja w swojej z 95 roku mam, jak jest w starszych nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 zawsze mozna dolozyc, taka piszczalka kosztuje 10 zl mozna tez dolozyc dwa, drugi po to zeby nie zapominac o wlaczaniu swiatel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi