Kandyn Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Moze kupie na probe bo ten gwint TAT ma strasznie miękki tył. Na poczatlu byl syraszny ping-pong, nie szlo piwa wypic. Obciąlem odboje i jest duzo lepiej, ale nadal jeszcze czuc lekiego ping ponga. Wysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 1 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Hmm, rozwiązanie z gumami nie wydaje się takie tragiczne po tym co opisujecie, ale chyba ciężko byłoby mi jeździć ze świadomością, że zrobiłem coś "nie po bożemu", tylko że było rzeźbienie. Ale tak czy inaczej zdecydowałem, że do wiosny jednak przeczekam, zlewam temat sprężyn i amortyzatorów, a na wiosnę wpadnie coś porządnego, może nawet gwint. Dziękuję wszystkim za zaangażowanie i pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 A szukałeś tego o czym pisałem ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 3 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Czyli customów na grupach? Niee, na razie nie - ale to będzie pierwsze co zrobię jak po zimie wrócę do tematu i będę już miał hajs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidsliwka Opublikowano 21 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Witam wszystkich to sprawa sprężyn w sumie rozwiązana ale powiedźcie mi jakie amortyzatory do tego zestawu dajmy przykład że sprężyny będą betony z regulacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi