michal2000-85 Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 witam. czy moze mi ktos podpowiedziec czy gdzies skupuja wtryski? jestem w trakcie wymiany wtrysku sterujacego w e46 320d i stary chce sprzedac a wiem ze skupuja ale nie wiem gdzie. ogolnie wtrysk mechanicznie dziala auto pracuje ok przyspiesza itp ale jest na kompie blac czujnika wzniosu iglicy wtryskiwacza i nie dawalo mi to spooju dlatego zmieniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baran Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Ja bym napisał ten post w innym dziale , bo ani nie chcesz kupić / sprzedać - najlepiej zapytaj wujka gogle ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal2000-85 Opublikowano 28 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 mogę napisać w innym zaproponuj. ogólnie chce sprzedać jeśli ktoś chciałby taki kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baran Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Moim zdaniem stary zepsuty wtrysk sterujący jest warty , tyle samo co zepsuty wtrysk CR - 50 zł. Zadzwoń do firm regenerujących , może ktoś odkupi go na części (chociaż wątpię) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi