Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 jak dla mnie ślicznota.... co prawda przód i te gigantyczne nerki jakoś mi nie leżą, ale profil cudowny i tyłeczek też zgrabiutki http://motoryzacja.interia.pl/galerie/najnowsze/bmw-cs-concept,11204 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 przód przesadzony troche... za to linia boczna cuudo 8) <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 mi za bardzo do astona albo jaguara podchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 tyl i boczki sa w stulu mistszzzzzzzzzzz ale z przodu troche zabardzo wyglada jak jaguar tutaj masz racje. Ale ogulem to mi sie podoba <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Z przodu aston z tyłu slr...mieszanka iście wybuchowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Ogladalem ja dzisiaj na gazeta.pl... nic dodac nic ujac... Miód malina... kolejne BMW dodane do sfery marzeń... Piękna kobieta przy boku i piękne auto w garażu... pierwsze już mam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 ale ma jedna duza wade NIE JEST MÓJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi