Ostaś Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Witam! Czy jest na forum ktos, kto dokladał tempomat do e91? Potrzebuje informacje czy do mojej 320d z 2005 roku mogę do dorzucić bo jego brak jest trochę odczuwalny w trasach.. Wyczytalem, że wystarczy dorzucić manetke (tylko jaka bo jest ich kilka rodzajow) i zaprogramowac. Jest jakiś spec na forum co by mi to zaprogramowal? Druga sprawa: posiadam navi business po niemiecku i na strzalkach, pytanie jaki koszt tlumaczenia i czy da radę zmienić strzałki na widok mapy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Dzwoń, pisz do kolegi http://www.maxbimmer.pl/profile/4536-kamcio/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Poszło PWWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi