Markus9292 Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Witam Szukam osoby, która podepnie moje E46 M54B22 2002r. pod kompa i zdiagnozuje błędy za rozsądną ceną Mój problem polega na tym, że nieraz silnik chodzi tylko na 5 cylindrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Pisz do CzAkSsa, Leo lub Kamcia. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Jak chodzi na 5garow to pokaże pewnie wypadanie zapłonow. Sprawdź na początek świece, cewki, przewodyWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efendi Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 A może kolega chce odrazu pod komputer iii podstawowe pytanie: masz tam "podtlenek" propan butanu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Ja bym na poczatku po prostu wymienil swiece - nigdy nie zaszkodzi. Jesli nie to cewka, jak dojsc ktora? - odpinaj po kolei i zobacz na ktorej w ogole nie zmieni sie praca silnika... masz winowajce. chociaz kiedys mialem przypadek ze tak pierscienie czy uszczelniacze puszczaly olej na swiece ze nie bylo zaplonu na niej... ale miejmy nadzieje ze nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi