krypki Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Cześć po jakimś czasie podglądania z partyzanki forum postanowiłem się w końcu zarejestrować i być legalnym członkiem forum Tak długo jak się rejestrowałem tak długo wybieram się na spota Jestem spoza Wrocka i mam na imię Mateusz wśród znajomych jestem KRYPKI latam od początku roku e30 chyba auto ,które posiadam najdłużej tak długo jak ją latam tak długo chce ją sprzedać ale jak na nią patrze lub wsiadam to mi przechodzi Do zobaczenia ,gdzieś na drodze lub jak moja nieśmiałość pozwoli na spocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Siemka, gratuluję zalegalizowania członkostwa jutro masz okazję wjechac na spota. Nikt nie gryzie, spodoba ci się. Jak się zdecydujesz na sprzedaż to jestem pierwszy. Pozdero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krypki Opublikowano 26 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Jak ogarne się po nocnej zmianie to wpadne tyle ,że musze auto z zimowego snu wybudzic bo u mnie już zakotwiczone w garazu od 2 tyg. a spokojnie ona tak tylko na zdjęciach wyglada potrzebuje troche serca ale musi jej na razie wystarczyć to co dostała teraz kończę mieszkanie i po nowym roku myślę dalej nad pracami nad nią a byłby ktoś tak dobry i podał mi jakiś adres wiem ,gdzie są bielany ale fanem burger kinga nie jestem wiec nie mam pojęcia w którym jest miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Łap https://goo.gl/maps/9Rpo5qkGFE92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejvv Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Siema, siema. E30 znana z Twardogóry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sambix666 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Jest znakomita, robi robotę. Jakby kolega był kiedyś we Wrocławiu to chętnie przygarnęłabym tą piękność na jakieś foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi