Toots Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Witam po długie nieobecności I jak zwykle mam pytanie, tym razem dotyczące chłodnicy Z mojej chłodnicy zrobilo już się sitko i nadszedł czas żeby ją wymienić. Czy jest jakaś różnica pomiędzy chłodnicami z samochodów M10, M20, M40 itp. czy będzie pasowac chłodnica z M20 do M10 ?? Lub czy będzie pasowac chłodnica z samochodu ze skrzynią automatyczną do manualnej?? Czy koniecznie musze kupic chłodnicę do 318 M10 (bo taki właśnie mam silnik) ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 chłodnica do M10 jest inna niz do M20 i M40 więc musisz szukać takiej jak masz a z uzywkami coraz gorzej do tych roczników, handlarze używkami powinni mieć musisz szukać oczywiście teoretycznie wszystko da sie przerobić zobacz na www.realoem.com jak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Taka chłoldnica do M10 to koszt 120 - 150 zł W Siechnicach jest globalne centrum chłodnic :mrgreen: Ja zapłaciłem 120 zł za ten główny rdzeń . Gość przełożył wszystkie plastiki (czyli zbiorniczek ) a ja sam sobie założyłem . Nawet pożyczył mi kluczy i lejka :mrgreen: Więc Toots zapraszam do Siechnic bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 a do wszystkich modeli aut ma ten koles chlodnice?? ziomek potrzebuje do renault 21 2.1 diesel? gdzie ten sklad chlodnic sie znajduje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Ogólnie to jest chyba 5 takich punktów w Siechach . Ciężko niezauważyć Przy głównej trasie jest taki gość co ma wszystkie klamoty do francuzów bmw_beer Tam obok żółtej stacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toots Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Dziekuje za pomoc Dziekuje Michu za zaproszenie, przyjade ale pod koniec Sierpnia dopiero, no chyba że uzbieram na Nowa Bunie, to w ta nic nie bede narazie wkładać. Wszyskto zobaczy sie jak to bedzie w Sierpniu. Pozdrawiam bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Ja zanim kupiłem dobrą chłodnice to reanimowałem starą awaryjnie na pewnym ORLENIE :wink: Wlałem taki środek uszczelniajacy firmy Vinkler (czy jakoś tak :roll: ) :mrgren: Przez pół roku jeszcze tak śmigałem :mrgreen: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi