cziko Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Ktoś robił przednie lampy bez soczewki na BH ? Chce zrobić a wszędzie są z soczewką. Może jakieś wskazówki, linki było by git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Robiłem u siebie w po FL w lampach bez soczewek. Znalazłem na alledrogo krzyże dedykowane do moich lamp, mam gdzieś też rysunek krzyży wykonany w AutoCAD. Musiałbyś sprawdzić czy wnętrze klosza jest takie samo w przed i po FL. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Ja dzis zaczalem robic krzyze do e46 bez soczewki. Wymontowalem lampe i na tym sie skończyło bo nie wiem jak wyciagnac odblysniki z lampy. Gora odblysnikow juz luzna, ale nadal trzyma je plastikowa kulka od samopoziomowania po odpaleniu auta. Balem sie, ze polamie to i dalem sobie spokoj... Wysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Ja dzis zaczalem robic krzyze do e46 bez soczewki. Wymontowalem lampe i na tym sie skończyło bo nie wiem jak wyciagnac odblysniki z lampy. Gora odblysnikow juz luzna, ale nadal trzyma je plastikowa kulka od samopoziomowania po odpaleniu auta. Balem sie, ze polamie to i dalem sobie spokoj... Wysłane z mojego LG-D410 przy użyciu TapatalkaMusisz maksymalnie do przodu wysunąć tą kulę i dopiero odczepić odbłyśniki od tej kuli. Jest to do zobaczenia bez połamania elementów. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 (edytowane) Na jutubie są filmiki. Ja robiłem kilka razy razem w filmikami, nic nie połamałem. Edytowane 26 Listopada 2016 przez szocha1991 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Widzialem 1 filmik ale on chyba z soczewka robil bo wydlubal tylko 2 pokrętła ok reg lamp i mu odblysniki wyszlyWysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 27 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Np właśnie na YT i całej reszcie widziałem tylko z soczewką przed FL lub po FL. A mojej wersji przed FL i bez soczewki nie. Kandyn zapodaj relacje fotograficzną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 2 godziny temu, cziko napisał: Kandyn zapodaj relacje fotograficzną Jak Dyziu ogarnie kilka rzeczy to wtedy wezme ponownie sie za krzyże i porobie fotki. Ogolnie miałem problem zeby to rozczepic: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 27 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 To samo miałem w e39 ksenonowe po FL. Żeby wymienić regulatory które pękają (jak nie pękły to chore jakieś)- manualne max na zewnątrz i do góry i spadają z pomocą minimalnej siły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Próbowalem na siłe wyciagnac ta kulke z bialego plastiku, ale nie wyszlo. Rozginałem srubokretem bialy plastik zeby kulka miala lzej, ale tez nic, A nie chcialem ułamać bo dopiero bym sie wkurzył 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Dnia 25.11.2016 o 12:00, cziko napisał: Ktoś robił przednie lampy bez soczewki na BH ? Chce zrobić a wszędzie są z soczewką. Może jakieś wskazówki, linki było by git. Cziko w dziale "sam naprawiam" zrobiłem fotorelacje z rozbiórki lamp bez soczewki przed FL Możesz sie wspomóc jak chcsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi