Forest Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Pany znalazłem koła zimowe do e38 w Lubinie - 4 sztuki 16" z oponami. Potrzebny transport do Wrocławia. Pomoże ktoś? Może ktoś się wybiera na najbliższego Najta i mógłby je podrzucić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Podczepie sie pod temat. Jak by ktos jechal do czestochowy to mam paczke do zabrania z Wrocławia (buty i narty). Daje 50zl za fatygeWysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Forest jakby co mogę Ci je odebrać i przechować, jakby była taka potrzeba. Jednak nie wybieram się do Wrocławia, więc z transportem nie pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 24 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Dzięki Zgibniew, temat załatwiony, dzisiaj Błażej ma je zabrać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi