K@mil Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Witam ,przegladajac rozne sklepy internetowa natknelem sie na takie cos... http://www.tomson.com.pl/exec.php?C=Sz2&SZPT=N&PD=&PT=20230437&SZPT_PT=N I chcialem sie zapytac czy to jest to samo scierewko to co sprzedaja na allegro ?? Moze byc jakas roznica miedzy nimi ? :oops: a i szukam amorkow do siebie bo chce obnizyc auto... ale zastanawiam sie na gwintem ,tylko czy taki np za 2000 Zl oplaca sie czy lepiej kupic ,jakies lepsze bilsteiny i sprezynki ciekawsze... Mniej wiecej zawias - 60/40 :twisted: Pozdrawiam 8) <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 taki zderzak wlasnie mam i spisuje sie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K@mil Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 a tez na tym linku mozna wybrac do tylu :twisted: i wlasnie chyba sie zdecyduje na ten <bmw_1> znaczy na oba i jakies progi tez w stylu MPWR . Dziekuje za odpowiedz 8) <bmw_2> a jeszcze jedno, kupywales z tej stronki czy z allegro ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 takie ospojlerowania mialem zrobione w niemczech przez jakas firme tuningowa i mam papiery na wszystko i jest napisane ze sa wlasnie z takiego laminatu wykonanne jak na tej stronie i podobnie kosztowalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 na allegro zderzak oryginal z absu (plastik ) od m3 mozna wyrwac za 600 pln wiec nie ma sensu kupowac zywicy jak by nie byla wykonana..swoja droga mam na sprzedaz tylni zderzak z plastiku firmy rieger z belka i odbojami komplet za 350 pln wiec okazja w niemczech kosztuje 340 euro bez belki na zderzak jest tuv i te sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 wiecie co ja wlasnie sprawdzilem i mam plastikowe i jakies lekko wystukane symbolki i numerki czyzby to oznaczlo ze mam oryginaly?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi