Lijo Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Ja również dziękuję wszystkim za frekwencję, dobre serca i uśmiech dla Dzieci. Ja musiałem niestety uciekać wcześniej bo na miejscu zastałem kolejne chore dziecko Uroki ojcostwa Dziękuję Wam za to że po tylu latach okazuje się ze niektórzy jeżdżą na "pusto". No ale o to nam chodziło! Jesteście wielcy i macie ogromne serducha!! Maxbimmer RULEZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmielu84 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Michał wklej fotki Ogarnę tylko aparat Marty Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Touras Opublikowano 13 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 (edytowane) Konik, mam nadzieje, że dobrzejesz. Sport to zdrowie, co? Jeszcze parę fotek Edytowane 13 Grudnia 2016 przez Touras 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marzenka Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Przez to że wkleiłam filmiki + zdjęcia wyskakuje mi komunikat przekroczono limit...mam zdjęcia od Michała i Marty więc raczej nie wkleję, muszę poczekać na Pawła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. CzAkSs Opublikowano 15 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Forest Opublikowano 16 Grudnia 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Również dziękuję za spotkanie i poświęcony czas dla dzieci. Kosie za zakupy. Kamciowi za ogarnięcie pizzy. Czaksowi za ogarnięcie toru. Wszystkim pozostałym za przybycie. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi