linu666 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 1 godzinę temu, Marrrtin napisał: Oto samo miałem pytać Może jakaś 9:20 pod practikerem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 1. Foresty (miejsc niestety 0)2 .blazej3131(3-4 miejsca okaże się) -będę niestety sreatem pojadę na końcu bo wstyd..3. BASTARS 3miejsca4. Francuz i Skrzat, miejsc 25. sagui 3 miejsca 6 .MXSiwek (3-4 miejsca, wyjdzie w praniu) 7. Skwariusz 2-3 miejsca 8. Beton ( 2-3 miejsca ) 9. Lijo (1 miejsce w foteliku do 18kg) 3 z tyłu. Razem 4. 10. Szpadyzor'y (3 miejsca) czy beemo czy fapią to się jeszcze okaże czy się wyrobię ze wszystkimi papierkami. 11. Kaczmar i Monia ilość miejsc zależna od pogody jak deszcz to 2 miejsca jak sucho to niestety 0 miejsc ;( 12. maris ( 3 miejsca) 13. Marrrtin (2-3 miejsca) 14. Touras - (2 miejsca) - mogę zrobić dodatkowy kurs jak potrzeba i wtedy były by 4 miejsca 15. Kojak - ( 2 miejsca) 16. CzAkSs&Marzenka (3miejsca) 17. Konik ( 2miejsca) 18. Linu666- raczej będę na pusto więc mogę upchac po dach 19. viviek ( 3 miejsca ) 20. Kamcio (nie wiem jeszcze ile miejsc) 21. Steven92 (3 miejsca) 22. chmielu84 (2/3 miejsca) fotelika brak 23. Kandyn (3 miejsca) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrrtin Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 1 godzinę temu, linu666 napisał: Może jakaś 9:20 pod practikerem? Practiket na krakowskiej? Mi pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Czy ktoś jedzie z Wrocka i się spotykamy na krakowskiej czy mamy to w pompie i spotykamy się w Oławie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Ja bede na krakowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 kurde auto nie naprawione pieprzone łożysko mnie nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kandyn Opublikowano 10 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Dzięki Wszystkim za miło spedzony czas Fajnie było, dzieciaki szczęśliwe, każdy pojeździł, każdy sie najadł, każdy zadowolony Wrzucam kilka zdjęć. Niestety mistrzem aparatu nie jestem, tak jak Michał A w programy do zdjęć się nie bawię bo się na tym nie znam Coś szumy wyszły bo pewnie ISO było za wysokie 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 (edytowane) Frekfencja dopisała - wielkie podziękowania wszystkim, którzy poświęcili trochę czasu aby sprawić frajdę naszym małym przyjaciołom, CzAkSs za ogarnianie na torze, Marzenka za przemowe w domu dziecka oraz wszystkim darczyńcom Dzieciaki jak zwykle zadowolone - pojeździły, pojadły, dobrze się bawiły Dzięki i do następnego PS. Szpady dzdięki za przewózke, fajowe to Twoje autko (i ten ciągły banan na mordce) Edytowane 10 Grudnia 2016 przez sagui Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Francuz Opublikowano 10 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Także tego. Fajnie, że zawsze potrafimy się zebrac i zrobić razem coś dobrego szczegolne podziekowania dla pomyslodawcow i organizatorow. Wszyscy dobrze się bawili. Do następnego ps Skrzat zrzuci foty i zapoda nie dlugo :-) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. skrzat Opublikowano 10 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Dzięki wszystkim za wspólnie spędzony dzionek ii ode mnie kilka foteczek 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touras Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Dzięki wielkie Miło było sie znów zobaczyć Ukłony za organizację. Świetnie wyszło. Humory wszystkim dopisywały (od najmłodszych do najstarszych). Szpadyzor (jeśli dobrze widziałem), świetny pomysł z zablokowaniem pasa żebyśmy mogli wyjechać kolumną. CzAKs, Marzenka wymiata PS> Wszyscy w następnej rundzie mieli lepsze czasy. Skopałbym Wam tyłki gdyby nie to że mój przejazd tandemem był bez pomiaru czasu jutro wrzuce wiecej zdjec 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beton Opublikowano 11 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Dzieki za wspolne spedzone sobotnie popoludnie Bylo ekstra, co prawda mialem najgorszy czas, ale jechalem w mocnej grupie Najwazniejsze byly uśmiechy dzieciakow, bo to wszystko z mysla o nich Oby wiecej takicj akcji A tu kilka ode mnie:Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Ja również dziękuje za mile spędzony czas szkoda że tym razem jakoś krócej. Ja niestety wczoraj wylądowałem w szpitalu, stłuczenie żeber, więc nie tak źle, masa mnie uratowała Najważniejsze jest to że dzieci dobrze się bawiły, bo jak by nie było to dzień jest dla nich nie dla nas. Pozdro i do zobaczenia następnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 -Czy ktoś coś zgubił? -Klucze z BMW siódemki!!!! haha nie mogę Szpadyzor Dzięki wszystkim za miłe spotkanie mikołajkowe Wszyscy zadowoleni i tak ma być ! Kolejny pozytywny dzień za nami. Ja z Monią musiałem spadać bo wigilia firmowa na 16 także szkoda, że nie mogliśmy być do końca... Pozdro BMW maniacy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojak Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 7 godzin temu, Beton napisał: co prawda mialem najgorszy czas, ale jechalem w mocnej grupie Jak byś nie był takim zawalidrogą to bym miał lepsze miejsce niż przedostatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 No ja dopiero siadłem do neta, Dla nas to może tylko fajnie spędzona sobota, dla dzieciaków, to wiele, wiele więcej, czekają na spotkanie z nami 6mcy, dlatego z mojej strony wielkie podziękowania dla tych co poświęcili jeden dzionek ze swojego życia, dla naszych przyjaciół... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skwariusz Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Ja też dziękuję za wspaniały dzień! Dzieciaki mają fun i to się udziela 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmielu84 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Dzięki za miło spędzony dzień i super atrakcje dla dzieciaków Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Marzenka Opublikowano 11 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Bardzo dziękuje wszystkim za super spędzony czas super się bawiłam, najmłodsze dzieciaki rozwaliły mi system! Gdy dostałam szopkę ręcznie wykonaną przez te cudowne dzieciaki to oddychałam głęboko by się nie poryczeć. Uwielbiam takie spotkania Kilka zdjęć z tel. + filmiki (tylko nie słuchajcie rozmów w tłoku ) - szopka już dekoruje pięknie przestrzeń pod choinką VID_20161210_113636.mp4 VID_20161210_115137.mp4 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Przyszły mi na maila wyniki naszych przejazdów, to wklejam : 9.pdf 10.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 pozamiatałeś Bastars! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 pozamiatałeś Bastars!No.. Pociskał niczym Robert Kubica za łebka Wysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrrtin Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Chciałem podziękować wszystkim osobą odpowiedzialnym za organizację całej akcji ja pomimo tego że Dzieciaki nie wybrałym mojego auta na przejazd , bardzo się ciesze że mogłem być z Wami i Nimi tego dnia. Fajnie było widać ich radość. Byłem dopiero pierwszy raz na Mikołajkach ale od teraz jest to moja obowiązkowe spotkanie tylko musze poćwiczyć jazdę gokardami. Także Bastars pilnuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Bastars tak szybko jechal bo mu się bardzo do toalety spieszylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marzenka Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 21 godzin temu, chmielu84 napisał: Dzięki za miło spędzony dzień i super atrakcje dla dzieciaków Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Michał wklej fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi