Maajkii Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Siemano Panowie. Czy ktos z was korzysta z tego urzaszenia? Wczoraj dostalem 15pkt a 4 mam juz na koncie.. Duzo jezdze i zastanawiam sie nad tym urządzeniem. Mojemu ojcu zabrali prawko 2lata temu za punkty i od tamtej pory korzysta z Yanosika GT. Póki co ani jednej kontroli. Docelowo chce kupic model DVR. Moze ktos cos o nim powiedzieć?Fajnie ze ma videorejestrator. Sama nawigacja jest mi zbędna ale rejestracja przejazdu jak najbardziej sie przyda. czekam na wasze opinie i doswiadczenia. Pozdrawiam Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Rozni sie to jakos od aplikacji na telefon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 19 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Widzisz niby nie bardzo. Ale ja zarabiam przez telefon i niestety yanosik wtedy nie pracuje.Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Na androidzie jest możliwość pracy Yanosika w tle, przynajmniej kiedyś była. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 19 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Nadal jest ale jednak wole to jako osobne urzadzenie. Jesli ktos uzywal prosze o informacje. Pozdrawiam Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Dla informacji kupiłem model GT-R. Póki co jestem mega zadowolony. pozdrawiam Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi