Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Czaja sie mi na lusterka ;]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj wioeczorem , tak gdzies 19 jak zaczelo sie powoli ciemno robic zostawilem auto pod domem i poszedlem do epi po piwo, jestem w epi odbieram telefon od ojca zebym przyszedl bo mi ktos chcial lusterko wyrwac !?!? Mysle jakim cudem, u mnie auta stoja perfidnie pod blokiem na podworku o tej godzinie jest pelno luda dzieci itp na lawkach , normalnie bylem zszokowany. Przychodze sprawdzam czy lusterko dziala i czy nie ma luzow i na szczescie nic z nim nie bylo. Ale zeby prawie w dzien pod moja brama mi lusterka chcieli skroic to juz mnie zdziwilo.

NIestety....

Mojemu znajomemu z pracy z corsy to zwinęli w ten sposób lusterka:

Wrócił z pracy, godzina koło 16:30 w lecie, więc jasno, zaparkował auto pod blokiem, wszedł na górę-chyba drugie piętro i jak z kuchni wyjrzał na autko to lusterek już nie miał :|

Poprostu trzeba by było wprowadzić karę za kradzież od upier.... palca po całą dłoń

uwierz mi ze mam swoja firme (naprawiam komputery) i po klientach jezdze renault 21 (taka tam straszana padaka) i mam w nim zamontowane cb z antena magnetyczna. Bylem dzis u klienta weszlem na gore do bloku po okolo 1h (okolo 12.00 w samo poludnie) zchodze na dol patrze i ktos mi perfidnie odciol i zajumal magnetyczna antene CB :(:(:( co tu zrobic?? za antenke dalem prawie 300 zł :( bylem na policji a oni do mnie ze jak sie znajdzie to sie odezwa <bmw_4>

zyc na bronxie to sama frajda dzis nawet widzialem jakas telewizje jak krecili i ludzi zaczepiali podobno jakis reportarz dla tvn ale ile z tego prawdy nie wiem :D bunia mi sie zalapala jak krecili ulice akurat przejezdzalem:D

zastanawialem sie czy nie przejechac drugi raz i z szyberdachu straszaka nie wyciagnac i strzelic pare razy :D:D:D ale jazda by byla :D:D:D

zyc na bronxie to sama frajda dzis nawet widzialem jakas telewizje jak krecili i ludzi zaczepiali podobno jakis reportarz dla tvn ale ile z tego prawdy nie wiem :D bunia mi sie zalapala jak krecili ulice akurat przejezdzalem:D

zastanawialem sie czy nie przejechac drugi raz i z szyberdachu straszaka nie wyciagnac i strzelic pare razy :D:D:D ale jazda by byla :D:D:D

taaa ciekawi tam osobnicy... jadac autobusem, tamtejsi krzyczą ,,ściągać buty'' :lol: :lol:

Ja w swoim MB wypiaskowalem na lusterkach napis BORYS i pomalowalem tak, zeby nawet w deszcz bylo napis wydac. Jak na razie spie spokojnie (auto pod domem za plotem, pies pilnuje), ale jak w miescie zostawiam, to jeszcze mnie przykra niespodzianka nie dopadla..

W odroznieniu od BMW w MB (przynajmniej W124) kradna same wklady lusterek..

Pozdrawiam!

• 2 tygodnie później...

Kradną i to w biały dzień!!!!

Pod hipermarketem buchnęli mi jedną nerkę.

Na parkingu emblematy.

I pod własnym domem próbowali się włamać perfidnie rozwiercając zamek!!!!

:x

Żeby nasza wspaniała policja coś z tym zrobiła trzeba by było przyprowadzić im sprawców na komendę!!

PARODIA!!

:evil:

Lusterka przerabiałem już parę razy ale przewaznie to były wkłady.

Ale znajomemu jakiś tydz. temu zarąbali pod blokiem tylna szybę w Golf Mk II, a sąsiadowi AIRBAG wiec widać ze moda na radia sie konczy. Ciekawe tylko gdzie są patrole bo raczej ciężko schować pod ubraniem tylna szybę od golfa. :evil: