Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Wczoraj wioeczorem , tak gdzies 19 jak zaczelo sie powoli ciemno robic zostawilem auto pod domem i poszedlem do epi po piwo, jestem w epi odbieram telefon od ojca zebym przyszedl bo mi ktos chcial lusterko wyrwac !?!? Mysle jakim cudem, u mnie auta stoja perfidnie pod blokiem na podworku o tej godzinie jest pelno luda dzieci itp na lawkach , normalnie bylem zszokowany. Przychodze sprawdzam czy lusterko dziala i czy nie ma luzow i na szczescie nic z nim nie bylo. Ale zeby prawie w dzien pod moja brama mi lusterka chcieli skroic to juz mnie zdziwilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 NIestety.... Mojemu znajomemu z pracy z corsy to zwinęli w ten sposób lusterka: Wrócił z pracy, godzina koło 16:30 w lecie, więc jasno, zaparkował auto pod blokiem, wszedł na górę-chyba drugie piętro i jak z kuchni wyjrzał na autko to lusterek już nie miał Poprostu trzeba by było wprowadzić karę za kradzież od upier.... palca po całą dłoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 uwierz mi ze mam swoja firme (naprawiam komputery) i po klientach jezdze renault 21 (taka tam straszana padaka) i mam w nim zamontowane cb z antena magnetyczna. Bylem dzis u klienta weszlem na gore do bloku po okolo 1h (okolo 12.00 w samo poludnie) zchodze na dol patrze i ktos mi perfidnie odciol i zajumal magnetyczna antene CB :( co tu zrobic?? za antenke dalem prawie 300 zł bylem na policji a oni do mnie ze jak sie znajdzie to sie odezwa <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Ciekawe czy polska kiedys z tego wyrosnie ;/..... Ale chyba prosciej jest wyprowadzic sie za granice lol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 polska polską a ja to jeszcze na samym bronxie mieszkam I JAK TU ZYC??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 polska polską a ja to jeszcze na samym bronxie mieszkam I JAK TU ZYC??????? niektórzy boją sie tam przechodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 zyc na bronxie to sama frajda dzis nawet widzialem jakas telewizje jak krecili i ludzi zaczepiali podobno jakis reportarz dla tvn ale ile z tego prawdy nie wiem bunia mi sie zalapala jak krecili ulice akurat przejezdzalem:D zastanawialem sie czy nie przejechac drugi raz i z szyberdachu straszaka nie wyciagnac i strzelic pare razy :D:D ale jazda by byla :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 zyc na bronxie to sama frajda dzis nawet widzialem jakas telewizje jak krecili i ludzi zaczepiali podobno jakis reportarz dla tvn ale ile z tego prawdy nie wiem bunia mi sie zalapala jak krecili ulice akurat przejezdzalem:Dzastanawialem sie czy nie przejechac drugi raz i z szyberdachu straszaka nie wyciagnac i strzelic pare razy :D:D ale jazda by byla :D:D taaa ciekawi tam osobnicy... jadac autobusem, tamtejsi krzyczą ,,ściągać buty'' :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Ja w swoim MB wypiaskowalem na lusterkach napis BORYS i pomalowalem tak, zeby nawet w deszcz bylo napis wydac. Jak na razie spie spokojnie (auto pod domem za plotem, pies pilnuje), ale jak w miescie zostawiam, to jeszcze mnie przykra niespodzianka nie dopadla.. W odroznieniu od BMW w MB (przynajmniej W124) kradna same wklady lusterek.. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-bmw320 Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Kradną i to w biały dzień!!!! Pod hipermarketem buchnęli mi jedną nerkę. Na parkingu emblematy. I pod własnym domem próbowali się włamać perfidnie rozwiercając zamek!!!! Żeby nasza wspaniała policja coś z tym zrobiła trzeba by było przyprowadzić im sprawców na komendę!! PARODIA!! :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzussmen Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Lusterka przerabiałem już parę razy ale przewaznie to były wkłady. Ale znajomemu jakiś tydz. temu zarąbali pod blokiem tylna szybę w Golf Mk II, a sąsiadowi AIRBAG wiec widać ze moda na radia sie konczy. Ciekawe tylko gdzie są patrole bo raczej ciężko schować pod ubraniem tylna szybę od golfa. :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi