petrachaj Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Czesc Mam problem ze swoja E46 2.0D 150 KM, a mianowicie podczas jazdy samochos zgasl, po czym nie moglem go odpalic, wiec scholowalem go do domu i po pdlaczeniu pod Inpe wyskakuja dwa błedy 4B90 i 4332, z tego co wyczytałem cos z cisnieniem paliwa, ale w czym szukac przyczyny? Dodam ze kreci ale nie odpala. Udalo mi sie jedynie go odpalic na plaka, to po odpaleniu zaraz wywala te bledy, nierowno chodzi, dymi i slychac turbine. Wczesniej nic nie wskazywalo ze cos takiego moze sie stac. Prosze o pomoc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Czujnik ciśnienia cr sprawdź Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 regulator na listwie paliwa (od podszybia) pewnie padl, dlatego blad wywala tez czujnik ciseninia z przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrachaj Opublikowano 18 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Czyli mowicie ze ten czujnik przy podszybiu? Bo nie chce wymieniac na 'przypał' pol samochodu... Dzisiaj wymienilem filr paliwa, ale nic to nie dalo, samochod dalej nie odpala, jesli odpali z plaku to trzesie, wywala brak i slychac turbine. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Najpierw sprawdz sama kostke.. lubia wariowac. Przepsikaj wd40 i potem nasmaruj wazelina techniczna Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi