grzesiek26.85 Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 witam koledzy mam problem z radiem a dokładnie jak włączę podgrzewanie tylniej szyby radio szumi . Radio jest fabryczne kaseciak z 98 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Też tak mam, od dłuższego czasu. Jakieś zakłócenia ida na antenę która też jest w szybie. Może ktoś coś doradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 A to nie jest tak we wszystkich beemach z anteną w tylnej szybie? Też mam to samo, w poprzednich chyba tak samo było, jak dobrze pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 U mnie tez szumi jak szyba grzejeWysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 U mnie też szumi, a u ojca nie. Może wzmacniacz anteny padł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Tyle co jezdzi sie z grzaniem tylnej szyby, to prawie co nic. Dla mnie szkoda sobie tym zawracac głowę hehe... No chyba, ze ktos naprawde jest pedantem i go to wkurzaWysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi