olog22 Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 (edytowane) Witam serdecznie, mam na sprzedaż komplet oryginalnych kół ALPINA Koła pochodzą z BMW E90 czyli Alpiny B3 lub D3 Rozmiary felg to: przód: 8,5"x19 ET34 tył 9,5"x19 ET36 Rozstaw śrub 5x120 Sprzedaje gdyż musiałem je wymienić na większe z powodu zmiany zestawu hamulcowego w samochodzie jak wiecie z mojego tematu. Felgi posiadają drobne zarysowania eksploatacyjne ale spokojnie można je zamontować od razu na aucie. Unikatowe jest zdobienie felg poprzez naklejki niebieskie z jednej strony ramion /widać to na jednej fotografii - pomysł jeszcze od Santino i jego e46/ Oczywiście w zestawie jest komplet dekielków wraz z kluczykami /foto/ Cena: 4499 PLN do negocjacji oczywiście Kilka fotek: Jeżeli chodzi o zamontowanie jeździły one u mnie na BMW E60 z zestawem dystansów. Dla zainteresowanych założeniem ich do takiego auta dystanse ze śrubami będą w cenie. Jak te felgi wyglądały na moim aucie można zobaczyć na zdjęciu i w moim temacie W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt PW lub tel 608013322 Oli Edytowane 17 Listopada 2016 przez olog22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Czakss weźmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Miałem pisać to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Przecież one w e38 wpadną w nadkola.. Panowie tutaj jest et 34/36, a to dużo patrząc po tym, że do np słonecznej z et24 zakłada się jeszcze dystanse 15/20mm jak nie więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olog22 Opublikowano 21 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Pany Czaks bardziej będzie zainteresowany letnimi felgami które też są na sprzedanie. i są to oryginały od e38 Oli 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Pany Czaks bardziej będzie zainteresowany letnimi felgami które też są na sprzedanie. i są to oryginały od e38 OliNo takie tuningi to ja rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 ile ? te 20"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olog22 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Cena taka sama jak 19 czyli 4500 Oli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi