prz3m Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Ręce mi już opadają - nie mogę uruchomić żadnego modułu Inpy. Testowane na 3 różnych kablach (k+dcan), dwóch różnych laptopach. Instalowałem chyba z 10 różnych wersji inpy i ciągle przy próbie połączenia gaśnie mi dioda na interfejsie i wywala błąd IFH 0009 - czyli brak połączenia z "control unit". Kabel ustawiony jest dobrze, comy w menadżerze i obd.ini również. Zacząłem grzebać w aucie bo wydawało mi się to dziwne, i okazało się, że w puszcze z bezpiecznikami w slocie 02 (na rozpisce oznaczonym jest jako OBD) nie ma żadnego bezpiecznika. Wsadziłem 5A... ale nadal to samo. Jakieś pomysły ? Auto to e91 n47 177ps, oba laptopy na win7 (32 i 64bit). Może jest we Wrocku ktoś ze sprawnym kablem i Inpą zrobioną pod e90 / n47 i zgodziłby się bym podjechał sprawdzić czy działa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efendi Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Ktory rok auta bo nie wiem czy iINPA ruszy ale DIS powinien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prz3m Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 (edytowane) 04.2008 "kupiłem" chwilę temu Disa v57 od Trandolfa, wieczorem się pobawię. Może się uda. Niestety nie udało się. Ciągle problem z połączeniem. Jest ktoś z Wrocka z na 101% działającym kablem k+dcan do kogo mógłbym podjechać, sprawdzić czy na innym będzie podobnie ? U sprzedającego sprawdzałem na 2 innych chińczykach i jest to samo... Sam już nie wiem gdzie szukać. I Inpa i DIS odmawiają współpracy. Edytowane 19 Listopada 2016 przez prz3m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efendi Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Możemy się umówić bo mój kabel jest na 1000% sprawny, tylko nie wiem czy auto nie za "młode" i DIS nie da rady ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prz3m Opublikowano 21 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Ale masz kabelek k+dcan ? Zostaw mi na pw jakiś namiar na siebie, to bym moze jutro czy pojutrze podjechał na oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi