mbrs Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Szukam e39 po lifcie i nie mogę znaleźć, nie mam czasu i nie chce mi sie jezdzic 400km zeby zobaczyc kolejny samochod wygladający inaczej niz byl opisywany w ogloszeniu, jak zwykle bywało. Gdyby ktorys z kolegow zechciał sprzedać, lub moze wasz znajomy, albo ogladaliscie samochod z ogloszenia godny uwagi, prosze o info, bede bardzo wdzieczny. Po pewny samochod moge zaryzykowac i pojechac nawet na drugi koniec polski. Jesli nie e39 to biore pod uwage jeszcze e38 z konca produkcji, lub e60/e65 raczej z poczatku produkcji z uwagi na ograniczony budżet. Wymagania: -limuzyna -jakiś ciemny kolor -automat -motorynka od 3L w góre (obojetnie) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 jaki budżet ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbrs Opublikowano 12 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Trudno powiedziec, nie mam ściśle okreslonego budzetu. Rozwaze kazdy samochod - względem jego stanu. Najlepiej ~15k zł, może troche wzwyż, zalezy od egzemplaza, ale za wiecej niz 20k nie chce, natomiast e60/e65 wiadomo ze trzeba dac wiecej. Marzy mi sie kupić samochód po kimś z was forumowiczow wydaje mi sie ze wiekszosc dba o swoje samochody. Dobrze jakby miał przebieg ponizej 300, zdaje sobie sprawe z "wiarygodnosci" tych co maja po 180k czy 200, ale wiadomo - lepiej sprzedam za pare lat z 300 pare na liczniku niz ponad 400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Ciężko raczej o forumową zadbaną e39 z końca produkcji z motorownią 3l+ za budżet 20k tym bardziej 15. Niemniej - powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 (edytowane) Jakbyś zbliżył się do kwoty 25k, do zapraszam na oględziny. e39 530da sedan,2002r. czarny metalik najechane coś 275 tyś. zawieszenie M,koła 18, ładny jasny środek, itd,itd Mogę przesłać foty, Vin i co tam jeszcze potrzebujesz, ale 25k to cena wyjściowa. Edytowane 13 Listopada 2016 przez Artur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbrs Opublikowano 13 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Dzieki Artur, takie propozycje tez rozpatruje. Jesli moge prosic to podeslij mi kilka zdjec na priv, dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touras Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 No niestety koszty utrzymania naszych aut w idealnej kondycji sa bardzo wysokie stad ponizej 20tys to nie ma sie co spodziewac perełek. Co do E60/65 to lepiej sie nie pakuj w przedlift. Ich nizsza cena nie bierze sie z powietrza. Sprawiaja mnostwo problemow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebi Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 widzisz mbrs byś zostawił swoją to jeszcze byś sprzedał za takie same pieniądze weź się już nie pchaj w to samo tylko dozbieraj i przesiądź się w e60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbrs Opublikowano 14 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Sprzedalem bo balem sie utraty wartosci... Teraz żałuje. Ceny prawie stoją w miejscu. Liczylem ze teraz (po 2 latach) kupie e60 w tej cenie ale ponizej 30 ciezko cos dobrego. Mam inne wydatki i kompromisem dla mnie bedzie e39 do 20k. Spiesze sie z zakupem bo boje sie bałaganu po nowym roku w związku z nową akcyzą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi