maximus Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 co sadzicie o tym??? http://www.allegro.pl/item184790968__tablice_rejestracyjne_tir_tuning_na_zywo_.html a jakby kazdy z nas chcial sobie zrobic taka zajebista podpicuwke na spot np D1 MAXIMUS a pod spodem www.maxbimmer.pl to zajebiscie byloby fajnie jakbysmy tak przez miasto pognali osobiscie sobie taka zamawiam NP. TAKA pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 D1 raczej zbędne jest...ale pomysł fajny <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 a swoja droga ciekawe jaki jest mandat za jezdzenie na takich tablicach wie ktos moze???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 a swoja droga ciekawe jaki jest mandat za jezdzenie na takich tablicach wie ktos moze???? Za zakrywanie / ozdabianie tablic rejestracyjnych mozna dostac od 50-100zł nie wiem pod co mozna podciagnac jazde na prezentowanych wyzej tablicach ale na moje oko to 100zł + w trudnych przypadkach dowodzik poleci za fantazje kierujacego :wink: z praktyki wiem ze przyjazniej patrzy sie na napis MŁODA PARA na rejestracji ale to wyjatkowa sytuacja :lol: ale raczej nikt nie bedzie sobie robił na spota takiej tablicy :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loocas Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Mordulec ma rację. Młoda Para to wyjątkowa sytuacja, na którą władze przymykają oko, ale jeśli chodziłoby o przejazd grupą na zlot i to jeszcze przez miasto, to mogłoby się to zakończyć grupowym mandatem. W przypadku pojedyńczej osoby to chyba byłoby zabranie dowodu i mandat. Kilka lat temu mój znajomy miał taką dorabianą rejestrację i jechał na ślub swojej siostry, a że zatrzymali go prawie pod samym kościołem to mu dali tylko pouczenie, w przeciwnym wypadku zabranie dowodu i odstawienie na parking policyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 hehehe ale zwala czyli wynika ze czasem lepiej nie ryzykowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loocas Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Ryzykować można, pod warunkiem, że auto stoi a nie jest w ruchu i to najlepiej na jakimś odosobnionym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 najlepiej chyba zrobic sobie cos takiego jak mial james bond jeden przycisk i tablice same sie zmieniaja szczerze mowiac kiedys widzialem cos takiego u jednego kolesia w aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Tablice gotowe <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Mam takie tablice z ksywą , na zlotach w Toronto nikt sie tego nie czepiał , ale na ulice bym z nimi nie wyjechał :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 witam ale takią tablice można umieścić na podszybiu z tyłu albo wcisnąć pod uszczelkę w prawym rogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EbStEr Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Jak tylko dorosne to wbije sobie taka hehe bedzie S1 EBSTER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 kupiłem takie tablice, jedną dla chrześniaka bo mu do bmw Z4 w skali mikro przykręciłem a drugą dla siebie. moja jest już do wyrzucenia... dwie godziny na slońcu i cała się poskręcała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi