Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

STUKANIE Z PRAWEJ TYLNEJ STRONY E36

Rekomendowane odpowiedzi

do spotu juz niedaleko wiec napewno obejrzymy i rozwiejemy wszystkie watpliwosci ale czasem niemasz juz na wykonczeniu wachacza albo drazka kierowniczego?? jak stoisz w miejscu na wyl zaplonie i delikatnie szybkimi ruchami skrecasz kolem w prawo i lewo czujesz jakies bicia na kole??

Łącznik stabilizatora,tuleje metalowo-gumowe,amortyzator,ewentualnie jakieś plastiki nieprzykręcone,te rzeczy sprawdź, nic więcej mi do głowy nie przychodzi. :roll:

Zawieszenie było robione i bez efektów nawet na trzepakach nic nie wychodzi ,myślałem że może to być osłona amorka lub plastikowe nadkole ale to też nie to.

Da się z tym śmigać ale denerwuje mnie jak coś w mojej buni stuka

Dzięki i Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
na 99% tuleje bo nie kazdy na trzepacce to wylapie tuleje same w sobie po 50 sztuka tylko wymiana kolo200

Bez przesady, za tuleje TRW-Lukas zapłaciłem po 50złsztuka, wymiana koło 100zł(nie pamiętam dokładnie bo to w listopadzie było).

Także w 200zł zmieściłem się ze wszystkim-wymiana oczywiście obydwu tuleji mimo że tylko jedna się wysypała.

Pozdrawiam

to gdzie wymieniales i ile to trwalo?

Wymieniałem na Robotniczej, teren byłego Archimedesa.

Po wjeździe na teren Archimedesa skręcasz w lewo i jedziesz powiedzmy do momentu aż do jedziesz do montowni szyb-chyba JAAN, zaraz za JAANem po lewej stronie jest dosyć spory placyk i dwóch mechaników, ten po lewej niby tylko od francuzów, ten po prawej to AUTO SERWIS i tam włąśnie robiłem autko i robie do tej pary jak coś się dzieje.

Ceny mają bardzo dobre i przedewszystkim nie naciągają. Za diagnozę jak do tej pory kasowali mnie 20zł co czasami ratowało mi kilka stówek.

Namiary zaraz dodam w "Naszych warsztatach"

NIe wiem ile to trwało dokładnie bo zostawiłem im auto jednego dnia wieczorem i drugiego dnia o 17 już odebrałem, tak mi było poprostu najwygodniej.

Pozdrawiam