maciek-bmw320 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 WITAM MAM BMW 320I E36 PODZCAS JAZDY NA NIERÓWNEJ DRODZE SŁYCAĆ WYRAŹNE STUKANIE Z PRAWEJ TYLNEJ STRONY JEST TO DZWIĘK JAKBY JAKIŚ PLASTIK BIŁ O COŚ KOLEŚ MA TO SAMO CZY KTOŚ WIE MOŻE W CZYM TKWI PRZYCZYNA? POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 do spotu juz niedaleko wiec napewno obejrzymy i rozwiejemy wszystkie watpliwosci ale czasem niemasz juz na wykonczeniu wachacza albo drazka kierowniczego?? jak stoisz w miejscu na wyl zaplonie i delikatnie szybkimi ruchami skrecasz kolem w prawo i lewo czujesz jakies bicia na kole?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 maximus, Ale napisane że z prawej tylnej drążek i ruszanie kołami raczej odpadają :mrgreen: :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Łącznik stabilizatora,tuleje metalowo-gumowe,amortyzator,ewentualnie jakieś plastiki nieprzykręcone,te rzeczy sprawdź, nic więcej mi do głowy nie przychodzi. :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-bmw320 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Łącznik stabilizatora,tuleje metalowo-gumowe,amortyzator,ewentualnie jakieś plastiki nieprzykręcone,te rzeczy sprawdź, nic więcej mi do głowy nie przychodzi. :roll: Zawieszenie było robione i bez efektów nawet na trzepakach nic nie wychodzi ,myślałem że może to być osłona amorka lub plastikowe nadkole ale to też nie to. Da się z tym śmigać ale denerwuje mnie jak coś w mojej buni stuka Dzięki i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 no faktycznie drobne przeoczenie przepraszam uklon_bmw a jak byles na trzepakach to bylo slychac to stukanie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-bmw320 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 no faktycznie drobne przeoczenie przepraszam uklon_bmw a jak byles na trzepakach to bylo slychac to stukanie?? Na trzepakach nic nie wyszło ani stuknięcia <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 w niedziele sie zobaczymy to zerkniemy i popatrzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Jesli do tego co piszesz tyłek pływał by Tobie po drodze to Możliwe że tuleje na belce lub stabilizatory siadaja. Być może to pęknieta plastikowa osłona odboju amortyzatora tak sobie stuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmw316i Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 ja mam to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 na 99% tuleje bo nie kazdy na trzepacce to wylapie tuleje same w sobie po 50 sztuka tylko wymiana kolo200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 a napewno w zawieszeniu? sprawdż czy ci czasami niebiją rurki odprowadzające wodę od szyberdachu.odgłos jest identyczny jakby zawiecha stukała[przynajmniej w e30] bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin E46 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 A w E46 plastykowa oslona akumulatora w bagazniku po pierwszym wyciagnieciu juz wychodzi lekko i jest na tyle luzna ze puka a wbrew pozorom nie zle niesie po nadwoziu :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 na 99% tuleje bo nie kazdy na trzepacce to wylapie tuleje same w sobie po 50 sztuka tylko wymiana kolo200 Bez przesady, za tuleje TRW-Lukas zapłaciłem po 50złsztuka, wymiana koło 100zł(nie pamiętam dokładnie bo to w listopadzie było). Także w 200zł zmieściłem się ze wszystkim-wymiana oczywiście obydwu tuleji mimo że tylko jedna się wysypała. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 to gdzie wymieniales i ile to trwalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 to gdzie wymieniales i ile to trwalo? Wymieniałem na Robotniczej, teren byłego Archimedesa. Po wjeździe na teren Archimedesa skręcasz w lewo i jedziesz powiedzmy do momentu aż do jedziesz do montowni szyb-chyba JAAN, zaraz za JAANem po lewej stronie jest dosyć spory placyk i dwóch mechaników, ten po lewej niby tylko od francuzów, ten po prawej to AUTO SERWIS i tam włąśnie robiłem autko i robie do tej pary jak coś się dzieje. Ceny mają bardzo dobre i przedewszystkim nie naciągają. Za diagnozę jak do tej pory kasowali mnie 20zł co czasami ratowało mi kilka stówek. Namiary zaraz dodam w "Naszych warsztatach" NIe wiem ile to trwało dokładnie bo zostawiłem im auto jednego dnia wieczorem i drugiego dnia o 17 już odebrałem, tak mi było poprostu najwygodniej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi