Livin Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Hej, Zna ktoś możę jakąś stację diagnostyczną która podbije przegląd dla "trudnego" auta? Auto miało kratke było rejestrowane jako ciężarowe (vw passat) a teraz nie ma kartki (uchwyty są) i jest problem z podbiciem dowodu a wymiana dowodu aktualnie jest bardzo problematyczna dla właścicielki. Czy ktoś może coś podpowiedzieć? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Wyjścia są dwa: 1. Montuje się kratę jak fabryka i masz ciężarówkę nadal. 2. Przerabia na osobowe- siedzenia, pasy oraz demontuje się "resztę po ciezarowce" i masz osobowke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Jesteś z Wrocławia? Jak nie ma gazu w a aucie to potrzebny będzie dowód rej. 150 zł i dobre piwo dla mnie... Jak pasuje to dam znać w jaki dzień trzeba do mnie podjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 16 godzin temu, Rudix-R1 napisał: Jesteś z Wrocławia? Jak nie ma gazu w a aucie to potrzebny będzie dowód rej. 150 zł i dobre piwo dla mnie... Jak pasuje to dam znać w jaki dzień trzeba do mnie podjechać Masz stację diagnostyczną czy znajomego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Zioma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ-AERO Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 A może zamiast kombinować wystarczy tylko wstawić kratkę i dalej masz jako ciężarowy bez konieczności wymiany dowodu? To moim zdaniem logiczne, plus jak sam piszesz w dalszym ciągu są uchwyty na kratkę więc sam montaż to nie problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi