Danielo Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Witam jak oceniacie E39 z silnikiem 2.5TDS, zastanawiam się nad kupnem i czy możecie powiedzieć jak sprawuje się silnik i całe autko jak spalanie. Na co zwrócić uwagę przy kupnie a może lepiej benzynke sam nie wiem. Będę nim jeździł do pracy ale czasami lubię mieć zapas mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 No to szukaj benzyny bo tds to kiepski pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 osobyście uważam tdsy za najmniej udane silniki, co nie znaczy , ze sa jakies tragiczne po prostu maja swoje wady, jesli wie sie czego oczekiwac i jak "szanowac" ten motorek to bedzie ok, wklep w wyszukiwarke zapytanie o TDSa, temat wałkowany już kilkukrotnie na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 ja mam TDS M 51 i nie narzekam po wirusie a wolno nie jeżdżę i jest ok fakt ze jeden silnik wymieniłem ale to z mojej winy latała po torze raz w miesiącu przez ponad 2 lata i było ok jak chcesz się czegoś więcej dowiedzieć pisz PW zostaw nr oddzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 No dudek ma wirusa wiem wiem bo zza granicy go przywiozłem TDSy (1,8 TDS i 2,5 TD i TDS) to temat strasznie walkowany i jak wszysto ma swoich zwolenników jak i przeciwników. Więcej jednak jest tych drugich, wiec coś w tym jest. Nie mowie ze złe są, ale jestem na nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi