MAGNUS Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Tak samo myśle jak kolega fifti są bardzo ładne ale to kwestia gustu pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Myśle ze 3 bedzie łądnie wygladac pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaLL Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Black Hella to jest najlepsze rozwiązanie według mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remotec Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Black Hella to jest najlepsze rozwiązanie według mnie popieram lub orginalne czerwone z białym migaczem, ale orginalne nie chińskie z allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chiro Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Pomyśl o wersjach diodowych Tylko mam jedno pytanko zwiazane z nimi ? Jak to jest jak jakas dioda sie spali ? wymienia sie cos czy lampe cala ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Pomyśl o wersjach diodowych Tylko mam jedno pytanko zwiazane z nimi ? Jak to jest jak jakas dioda sie spali ? wymienia sie cos czy lampe cala ? Ja mam LED'y z tyłu i jeszcze nie musiałem wymieniać ale słyszałem,że każdą żarówkę można wymienić osobno.Miałem kiedyś ciekawy przypadek w Polkowicach.Około 1.00 dojechałem pod blok Młodej,czekam aż turbo wystygnie :twisted: zatrzymuje się Transit (taki z niebieskimi światełkami)."Czemu pan kierowca jeździ na przeciwmgielnych?" Patrzę na typa :shock: ...mówię,że to normalne światła."To czemu tak mocno świecą?" Patrzę na typa :shock: ...mówię mu,że to Led'y."CO?" Powtarzam Led'y...Typ patrzy na mnie :shock: :shock: :shock: "Led'y...led'y... :shock: acha Led'y...to niech pan kierowca jedzie" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi