Wojtek Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Do sprzedania mam gałkę zmiany biegów plus rączkę ręcznego AC Schnitzer. Rączka w stanie bdb, gałka w dobrym, ma pare ubytków w emblemacie, widać na foto, na żywo tak się nie rzuca w oczy. Bardzo fajnie leży w ręce Cena za obie 450zł. Śrubki którymi jest to skręcone, trzeba odrobine skrócic zeby nie wystawały jak widać na zdjęciach. Lub nie, jeśli komuś to nie przeszkadza. Mam też kierownice Schnitzera do E36 , i przedliftowych E38 i E39 - 650zł Możliwy odbiór osobisty w wybrane weekendy we Wrocławiu lub w tygodniu w Zgorzelcu Tel. 506-861-849 lub jotek71@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 A ta rączka ręki nie jest z angola? - napis w drugim kierunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 29 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 nie wiem, możliwe. Kupując nie zwróciłem na to uwagi. A tak szczerze, ma to jakieś dla Ciebie istotne znaczenie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi