Xaime91 Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Siemanko. Mam takie pytanko. Za kazdym razem jak odpalam fure, ASC jest domyslnie wlaczone. Dalo by rade zrobic tak zeby domyslnie bylo zawsze wylaczone, a zebym guzikiem je wlączał kiedy by byla potrzeba ?? TAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Chcesz żeby kontrolka non stop swiecila na desce i był nieaktywny? Po co startujesz non stop bokami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 28 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Tak, ona akurat mi nie przeszkadza. Nie startuje bokami ale czasem jak trzeba szybko wyleciec czy cos to tylko zamula fure i musze za każdym razem wylaczac TAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 No to takie pytania to do Kamcia, lub Grzecha oni bawią się w takie pierdoły kompowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi