Adi_BMWe36 Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Witam. Przymierzam się do remontu silnika 2,5 (218km) bmw e91. Chciałbym się poradzić do jakiego mechanika oddać auto aby kasa nie poszła w błoto. Jaki warsztat polecacie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Leo we Wroclawiu.Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi_BMWe36 Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Aktualizacja Oddałem auto do BMW Expert z tematem znikającego oleju ok. 1L na 1500-2000 km. Okazało się że na szczęście silnik nie potrzebował remontu tylko okazało się że był niewielki wyciek z pod podstawy filtra oleju, oraz został zmieniony olej na Valvoline VR1 + płukanka silnika. Wcześniej zalany był Castrol-em i w silniku był taki osad że prawdopodobnie podeszło gdzieś pod pierścienie, ale na szczęście płukanka załatwiła sprawę :). Teraz od odbioru zrobiłem autem już ok.5000 km i na wskaźniku max oleju :). Polecam warsztat BMW Expert Wrocław w 100 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi