Maras1122 Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Witam, jak w temacie w nocy z 25.10.16r. na 26.10.16r. skradziono mi dwa komplety kół z mojego garażu na psim polu we Wrocławiu. 1) Styling 24 wszystkie cztery sztuki ori 7 1/2" Jedna felga ma uszkodzenie widoczne na trzecim zdjeciu na rancie wewnetrznym. 2) Styling 68 w rozmiarze 7 1/2" przód i 8 1/2" tył wiecej zdjęć w linku na olx : https://www.olx.pl/oferta/oryginalne-kola-bmw-17-e36-e46-m3-styling-68-okazja-wroclaw-CID5-IDhWEH3.html Na przednich kolach opony Michelin Primancy w rozmiarze 225/45/17 na tylnych Dunlop Sp Sport Max w tym samym rozmiarze. Proszę Was o wszelkie informację o próbie sprzedaży takich kół gdziekolwiek sie pojawią na dolnym slasku. Nr telefonu do mnie 733 457 733 Za pomoc w odnalezieniu kół przewidziana nagroda i dozgonna wdziecznosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejvv Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Skur****** .... Dorwać takich i łapy uje*** przy samej d***ie. Mam nadzieję, że się wkopią i koła się odnajdą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 o ja pier...le !!! jak coś gdzieś wpadnie jakieś ogłoszenie lub coś się obije o uszy dam info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 29 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Dzięki Koledzy na to wlasnie licze bo poki co cisza w eterze ,stróże prawa raczej na pełnej wyje...bce do tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 a jeszcze widzialem twoje ogloszenie na olx w jakiej cenie sa styling 68 bo takie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prz3m Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Współczuję. Mi w zeszłym roku podyebali zimówki z piwnicy. Niezbyt to miłe, ale nie oszukujmy się - za łapę nie złapałeś to nic nie zrobisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksiu432 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 no nic tylko współczuć taki ładny komplet ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dred36 Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Zalozylem konto z uwagi na Twoj post, widzialem dzis takie felgi na biednym, sebixowym e36. Dalej nie znalazles? Jak tak to jutro zadzwonie i sie zgadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi