Pablo Romano Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Witam! Mam problem w identyfikacji błędu jak w tytule. Błąd pokazuje ISTA w module IKHA 009CA9-komunikacja ogrzewania,prawdopodobnie po tym jak zrobiło się zwarcie w gnieździe ładowarki w podłokietniku. Myślę,że to jakiś bezpiecznik. W niecie wyszukałem ,że to niby - Fault: 30A terminal connection faulty - Code: 009CA9 (ale to tyczy się e60). Bezpiecznik od zapalniczki wymieniony bo też się spalił. gdzie tego terminala szukać? Błąd nie daje się skasować. Auto to e91 2008r 325d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 http://www.maxbimmer.pl/forum/21-powitania/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo Romano Opublikowano 26 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 (edytowane) Temat do zamknięcia! Winny jest bezpiecznik nr 23 ,za schowkiem na rękawiczki 20a. Edytowane 26 Października 2016 przez Pablo Romano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi