zielak Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 siemanko Szukam taniego autka do miasta, w dobrym stanie, ale może też być do jakiś napraw.. może coś wam zalega pod domem ;p tak do 6 tyś zł oferty tu lub pw Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLDEK Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 (edytowane) Siemanko mam d***owoz do pracy 1.8T automat swietnie sie spisuje czysta moc bez korkow wstydu.zawieszeniowo mechanicznie wzorowo drobne rzeczy do ogarniecia. Już prawie stuklo 220tys poprzedni kupiec mial go 9 lat .aktualnie zmienilem u siebie koła na zimowe teraz stoi na 15. 17 letnie daje gratis. Pozdr Edytowane 25 Października 2016 przez POLDEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Mam: Opla corse 1.2 lub 1.4 Pb 4 drzwi zielony 99r- teściowa lata ok 8 lat. samochod był we Francji, 2x Warszawa i resze życia po kotlinie kłodzkiej. Miała mała stluczke na przodzie kilka lat temu. Wyposażenie zerowe. Stan blacharskie 3,5/5 pkt. Mechanicznie ok. 1.300 zł Drugi to: Mazda 626 2,0 Pb kat. ok 160 tys. Biała perła. Servis Mazda w D do 132 tys- papiery wszystkie jak i cała historia od kiedy znam żonę. :-) Wszystkio TIP-TOP, cały czas serwis- nowy rozrząd kpl, wkład hamulcowy chłodnica klimy 6 lat w PL i w rękach żony.Jeden wlasciciel w PL i D.Bogate wyposazenie- zerowe oznaki użytkowania. Za mojej kadencji miała obcierke na radzie i malowany był blotnik i wymieniony kierunek- czaks robił, w D malowany tylny blotnik. Daje jej 4,7/5 pkt 4.600 zł Zdjęcia na szybko brudna nie jeździ od ok 1 mies.Teraz ma "nasza markę ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Mam golfa 4 1.4 16v LPG, przekrecasz kluczyk w prawo pali, w lewo gaśnie :D. Hamuje i skręca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 sami handlarze hehehe. To już wiem dlaczego wszędzie są korki. Każdy ma d***owoza Sorry za OffTopic!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Ale za to BMW w garażu odpoczywa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 1 godzinę temu, Niedzwiedz napisał: Ale za to BMW w garażu odpoczywa? Zdjęcie Mazdy a obok BMW- świeże powietrze by się w garażu nie dusiła. A tak na powaznie to ostatnio żony 3er na podwórku, moja 5er na podwórku a w garażu... przyczepa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaceks Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 (edytowane) mam e36 cabrio 1.8 do poprawek ale za to cena 4800. Jak cos dzwon 534 197 951 powiem cos wiecej pali jezdzi skreca ma nawet kata i podłoga tez jest Edytowane 27 Października 2016 przez Jaceks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arena11 Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Mam na sprzedaż Toyote Corolle, cena do negocjacji https://www.olx.pl/oferta/toyota-corolla-1-4-2000r-CID5-IDijAnd.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Mazda sprzedana. Zielak tak przyszłościowo : Zamiast długiego pisana lepiej zadzwonić po info- XXI wiek mamy minuty darmowe etc. Zamiast samemu oglądać- nie mam nic przeciwko oczywiście, lepiej się umówić na oględziny jazdy próbne itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielak Opublikowano 27 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 14 minut temu, cziko napisał: Mazda sprzedana. Zielak tak przyszłościowo : Zamiast długiego pisana lepiej zadzwonić po info- XXI wiek mamy minuty darmowe etc. Zamiast samemu oglądać- nie mam nic przeciwko oczywiście, lepiej się umówić na oględziny jazdy próbne itd. Zabrzmiało jak rada ojcowska... także dzięki tato ;p Jakoś nie ubolewam nad tym, że sprzedana, cena była spora... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 http://otomoto.pl/oferta/nissan-almera-2-2dci-136km-6-biegow-bogate-wyposazenie-ogloszenie-prywatnie-ID6yyY3T.html#5147d686b6 Auto kolegi. Sam przy nim dłubałem i mogę polecić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
todome Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Witam, kupie coś do 15 tyś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 14 godzin temu, todome napisał: Witam, kupie coś do 15 tyś... Bardziej sprecyzować się można- napewno pomoże. Oraz założyć własny temat- tu było do 6 a Ty do 15. Wiec różnica duża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efendi Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 (edytowane) To sprzedam Ci za 15 moje BMW i motocykl ;-) Pasuje. Razem KM ponad 300 bo auto 192 a motocykl 147 :-) Motocyklem ojedziesz każde auto tutaj z forum a autem pojedziesz nq wakacje :-D Edytowane 2 Listopada 2016 przez efendi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawijastybazant Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Ja chętnie pozbędę się poloneza caro. 1,6 monowtrysk z lpg. Trochę pordzewiały, nie działają kierunkowskazy. Cena- co łaska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cember666 Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Ja proszę o fotki Poldka i info o opłatach na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawijastybazant Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Oto mój poczciwy kolega Poldek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Dnia 31.10.2016 o 22:52, todome napisał: Witam, kupie coś do 15 tyś... Zapytam żonę bo chce dla siebie coś większego, a za około tyle ma Vectre z Chyba 2006, czysta rok temu sprowadzona nie bita, alusy, 1.8 sedan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Kumpel ma almere do opylenia Przy aucie trochę mu pomagałem i jest godne polecenia: http://otomoto.pl/oferta/nissan-almera-2-2dci-136km-6-biegow-bogate-wyposazenie-ogloszenie-prywatnie-ID6yyY3T.html#504a27e98c Myślę, że za 8 odda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielak Opublikowano 17 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Siemanko temat odgrzewam , szukam jakiegoś auta, bo moje w naprawie i nie mam czym jeździć. Kwota do 5k złotych, najlepiej Wrocław ew okolice Pisać co tam trzymacie w szopach ;p Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 (edytowane) Ford Mondeo kombi 99 r . 1.8 turbo D szatan , ważne opłaty 1200zl. Edytowane 18 Listopada 2016 przez Rudix-R1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielak Opublikowano 18 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 18 godzin temu, Rudix-R1 napisał: Ford Mondeo kombi 99 r . 1.8 turbo D szatan , ważne opłaty 1200zl. masz jakieś zdjęcia ? Mocno zjedzony przez rudą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Zdjęcia postaram się jutro dać to auto kolegi, trochę już podjedzone, ale techniczne sprawne, silnik zdrowy podobno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi