crushynsky Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 siemanko jestem tutaj nowy, ale też posiadaczem e21 w stanie dziewiczym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawijastybazant Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Siemano, zacne autko w czystej formie. Gratulacje. Zaprezentuj je obszerniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 załóż tema i pokaż więcej zdjęć tego cuda opisz coś o nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejvv Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Siema! Konkretny model w fajnym kolorze. Czekam z niecierpliwością na temat dwudziestkijedynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonus323 Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Oo Panie, gratuluje zakupu świetnie się prezentuje! ..no i witamy na pokładzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Witaj na Maxbimerze! Zacne auto. To moja pierwsza miłość. Ale jak sąsiad kupił E30 to umarłem Dawaj foty do Bumma Design!! Do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawijastybazant Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 dwadzieścia lat temu śmiałem się, że to autko ma zeza rozbieżnego. Teraz już tak nie myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crushynsky Opublikowano 27 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 (edytowane) Tym autem pojawie się pod mostem milenijnym na spocie Hallowen'owym(31.10.2016 o godz. 18), oczywiście zapraszam a już niebawem ori bilstein'y x eibach'y wpadną + zacne koło, odświeżenie lakieru i kilka innych drobiazgów których poszukuje i auto będzie o wiele piękniejsze Edytowane 27 Października 2016 przez crushynsky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejvv Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 1 godzinę temu, crushynsky napisał: Tym autem pojawie się pod mostem milenijnym na spocie Hallowen'owym(31.10.2016 o godz. 18), oczywiście zapraszam a już niebawem ori bilstein'y x eibach'y wpadną + zacne koło, odświeżenie lakieru i kilka innych drobiazgów których poszukuje i auto będzie o wiele piękniejsze Zakładaj temat w Buma design, będzie co oglądać i czytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mymon Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 OOOO widzę ze kolega z DOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Przednie kierunki troche duzym fiatem podają czy tylko mi sie tak wydaje? na zdj kosa wyglada !!TAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 zajebisty!!! uwielbiam takie auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacoBlack Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Piękny rekinek Miałem takie E21 i bardzo miło wspominam. Czekam na więcej fotek i szersze info. Gratuluję furki i bezawaryjności życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crushynsky Opublikowano 28 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Siąde na dłużej w weekend, bo jak narazie praca (nocki) niszczą cały dzień, ale wstawie obszerne zdjęcia całego auta co i jak i opis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touras Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Piękna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Mijalem chyba niedawno na drodze, malo sobie karku nie skrecilem:D Witaj na forum, piekny woz Wysłane z mojego LG-K500n przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksiu432 Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Witam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi