Gość Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Witka! Więc tak.... Filtr wiem gdzie jest, jaki itd itp. Problem jest taki że mam jakiś wyjątkowo rzadki filtr przeciwpyłkowy ala stożkowy, walcowy, takich filtrów mają być dwa - taki króciec Każdy z nich kosztuje około 200zł - A jakby był zwykły prostokątny to kosztowałby koło 80zł Bawił się ktoś w jakieś przeróbki, zamienniki cokolwiek??? Pytam dlatego że już mi słabiutko dmucha, włąśnie przez przytkany filtr przeciwpyłkowy a nie mam ochoty wydawać conajmniej 200zł a nawet 400zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 200 kosztuje dwa a przerobic sie nieda, co najwyzej mozesz ponczoche naciagnac zamiast filtra 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Hehehe..... Właśnie pończochę Ale ostatnio wyczaiłem w Auto Zatoce filtr Febi za 140zł I będzie nowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi