Rafał.OVB Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Cześć! Nazywam się Rafał. Od tego roku jestem szczęśliwym posiadaczem 123d z 2010r. Pochodzę z okolic Świdnicy ale mieszkam we Wrocławiu od 4 lat. Mam nadzieję, że poznam tu wiele osób równie zajaranych tą marką i generalnie motoryzacją jak ja. Z przyjemnością wezmę udział w różnych spotkaniach i wyjazdach aby poznać Was osobiście. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Cześć. Najbliższa okazja już jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał.OVB Opublikowano 22 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 37 minut temu, Forest napisał: Cześć. Najbliższa okazja już jutro W takim razie, do zobaczenia jutro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 No i 27.11 też zapraszamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi