Lotr Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 (edytowane) Hej gwinciarze, jak sobie radzicie ze zjazdem do parkingu podziemnego na Pasaż Grunwaldzki?? Na jakiej glebie dajecie radę?Film (4:35) pokazujący owy zjazd: https://youtu.be/x0CwdEBD-4k?t=4m35s Edytowane 21 Października 2016 przez Lotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Jakiś czas temu swoim wjechałem ,ale było ciężko tyle że innym wjazdem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lotr Opublikowano 21 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 20 minut temu, hall napisał: Jakiś czas temu swoim wjechałem ,ale było ciężko tyle że innym wjazdem. A w środku po tych progach zwalniających dawałeś radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 (edytowane) Podłożnica obcierała ale przelatywałem. Z resztą one są gumowe więc luzik. Edytowane 21 Października 2016 przez hall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Mój kumpel kiedyś wyjeżdżał civic-em w żelazku na glebie i się zawiesił, zaczęli się hustać w środku w przód i tył Żeby przód napęd dotknął podłoża i pociągnął auto dalej ? i dał radę wjechać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 jak dobrze pamiętam to Dyziek tam zawisł jak jeździł e39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Ja kiedyś moją ex e34 tym zjazdem zjechałem do poziomu -1 i tam musiałem wycofać się bo zderzak się wyrywal o podłoże. Wiec bieg R i wyjazd, aż dziw ze nikogo nie było za mną ok 15. I w tym dni wpisałem galerie grunwaldzka do listy miejsc które trzeba omijać. Omijalem też galerie dominikanska bo w czasie wyjazdu za szlabanem jest skos ukośny- droga główna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lotr Opublikowano 21 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 4 minuty temu, cziko napisał: Ja kiedyś moją ex e34 tym zjazdem zjechałem do poziomu -1 i tam musiałem wycofać się bo zderzak się wyrywal o podłoże. Wiec bieg R i wyjazd, aż dziw ze nikogo nie było za mną ok 15. I w tym dni wpisałem galerie grunwaldzka do listy miejsc które trzeba omijać. Omijalem też galerie dominikanska bo w czasie wyjazdu za szlabanem jest skos ukośny- droga główna. Ile miałeś gleby, 5 centów? Zjeżdżałeś na wprost czy pod skosem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 2 godziny temu, Lotr napisał: Ile miałeś gleby, 5 centów? Zjeżdżałeś na wprost czy pod skosem? Na wprost bo miejsca do manewrów tam brak- prawy pas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi