Solskier Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Cześć, Mam prośbę byłby ktoś na tyle uprzejmy i pożyczył na chwile tylko do sprawdzenia TUNER radiowy Becker BM54 do e46 ? Najlepiej Wrocław albo okolice Ewentualnie ma ktoś na sprzedaż ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 A co ci sie dzieje?Wysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solskier Opublikowano 19 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 -odpalając auto słychać trzask w głośnikach z tyłu - podczas jazdy słychać piski w głośnikach najbardziej w tych małych w drzwiach - głośniki z tyłu nie graja w ogóle, zamiast muzyki słychać tylko trzaski i piski - z przodu głośniki grają jednak dźwięk jest bardzo zniekształcony miał ktoś podobny problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 ja mam u siebie system hi-fi i uciekl mi bass a za kilka km muzyka gasła w głosnikach. Walniety był wzmacniacz ten co jest w bagazniku po lewej stronie za stelazem ze zmieniarką. Wymieniłem na uzywke i smigam do tej pory, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi