cziko Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Kilka tematow czytałem i odpowiedzi nie znalazłem konkretnej. E46 01r przed liftem wiec może mądre głowy na forum napiszą własną wiedzę / doświadczenia jak taki problem miały. A więc tak: Kluczyk standard- oryginał na spodniej części napisy niemieckie słabe ale są W środku bateria oryginalna panasonic z "plabami" cyferek 380 (foto) napięcie ma 3,28v wiec jest ok. Druga strona wkładu kluczyka Nie wskazuje na ingerencję osób trzecich jak i strona z baterią- choć kluczyk był sklejony. Swift każdy trzymaja na nóżkach napięcie 3,08v po naciśnięciu spada do 0v- wiec działają. Samochód otwiera się ręcznie/ mechanicznie i odpala zero problemów, tak samo jak drugi kluczyk bez pilota koloru szarego- też oryginał BMW. Przycisk koło biegów działa- zamyka otwiera drzwi i klapę. Kluczyk kodowany kilka razy i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 (edytowane) Spróbuj zakodować inny pilot do siebie albo ten kluczyk do innego auta - a najlepiej jedno i drugie, wtedy będziesz mógł powiedzieć po której stronie leży problem. Edytowane 17 Października 2016 przez Andrii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 (edytowane) Na pierwszy rzut oka antena odbiorcza od centralnego zamka. Z tego co wyczytałem jest zintegrowana z modułem komfortu. Edytowane 17 Października 2016 przez Lijo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 17 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Spróbuję zakodowac w innym samochodzie i dam znać co i jak. Lijo antenka o której mowa wyczytałem że jest w bagażniku, może wiesz gdzie dokładnie w kombi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 (edytowane) W e91 jest pod blendą uchylnej szyby bagażnika (sam wymieniałem dwie bo nie działał centralny z kluczyka) ale w E46 to nie wiem. Trzeba poczytać na necie ale może być w tym samym miejscu U mnie w polifcie znalazlem to: http://www.bmwstore.pl/pl/katalog/diagram/65_0637-anteny-diversity/vPP18312 Tulko gdzie jest czesc nr2 to nie wiem bo chodzi o Wzmacniacz anteny tylnej szyby 65 24 8 377 815 i to ma własnie 433MHZ Albo to cześć nr 1 Edytowane 17 Października 2016 przez Lijo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 17 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Jutro zrobię: kluczyk z e46 do e39 czy zachula jak tak to w samochodzie zonk, a jak nie to elektronika w kluczyku. Będzie info na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricardo_tat2 Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 napisz jaki rezultat. też mam problem z otwieraniem i zamykaniem auta z pilota. też sądzę, że przyczyna nie w kluczyku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 18 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Akcja testu przełożona na jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi