irecki Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 wlasnie zakupilem 540 2001 m-sport package i mam taki problem z dmuchawa od klima tyzacji ze sama sie wlacza i wylacza kiedy chce tz .jezeli np ustawie predkosc to jezeli sie wlaczy to dmucha z predkoscia ktura nastawilem alew za chwile niewiadomo czemu sie wylacza i po chwili ( 2.4.10 min )sie znowu wlacza nawet jak w upalny dzien nastawie w srodku minimalna temperature zeby schlodzic auto to nawiew nie chce sie uruchomic . poprostu nie wiem co sie dzieje czy musze jechac z tym do dealera czy moze ktos juz mial taki problem dzieki za pomoc irek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loki Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 niskie ciśnienie w układzie chłodniczym nie potrzebuje wentylacji tak więc nie wiem jak jest z klimą w samochodach ale wiem jak w agregatach chłodniczych tam montowany jest regulator obrotów wentylatora w stosunku do panującego w układzie ciśnienia. Jeśli klima działa sprawnie (chłodzi) to może to być regulator a jeśli nie działa zbyt intensywnie to może brakuje czynnika chłodniczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irecki Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 ten problem dotyczy ogulnie wiatraka nie wazne czy mam ustawione na cieplo czy zimno poprostu sam wlacza sie i wylacza oczywiscie jak sie juz wlaczy to z taka predkoscia jak nastawilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi