Chexer Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 1. CzAkSs 2. michal_f 3. Pawel4freak 4. Xaime91 5. Francuz 6. Cichy 7. konik 8 stifler 9. zawijastybażant 10. Skwariusz 11. Dejvv 12. gut7 13. Chacko e30 14. tomasz325 15. Rudix-R1 16. Maajkii 17. Krzyviek 18. hall 19. dawid111 20. Rafał.OVB 21. r4ll 22. Olog22 +Ania 23. Barney 24. Kaczmar 25. bonus323 26. Kandyn 27. maQoo 28. Chexer 29. Beton Za 20 minut jesteśmy, mam nadzieje, że jeszcze ktoś bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Sorki ale nie mogłem no Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIEDZWIEDZ78 Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Frekwencja dopisała miło było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lijo Opublikowano 23 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Dzięki za spotkanie! P.S. Do tych co widzieli "numer" z tylnymi drzwiami jak odjeżdżałem hehehe Tak się zamyka tylne drzwi bez wysiadania 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chexer Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Było wielu Klubowiczów, dzięki za spotkanie. Lijo, akcja z drzwiami zniszczyła system 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Kurde, Lijo no to byl popisowy numer Dzieki za spotkanie, frekwencja super mimo, ze wpadlem po 16 dopiero Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Kilka strzelonych moim kalkulatoro telefonem I jak na zlosc dzisiaj wysrało eml i asc, ale poki co chyba ogarniete, zobaczymy TAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Parę ode mnie. Klasyczny rytuał forumowiczów: Mały bonus, w Magnolii była wystawa paru autek: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Frekwencja widać po foto się udała jak i pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Szanuje, że chociaż Ty moją ustrzeliłeś <3 Dzięki za spot, warto było zostać do końca i czekać aż w końcu odpali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 23 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 pogoda dopisała trochę zimno ale było ok frekwencja spora oczywiście było co oglądać, z kim pogadać, dziewczyny zrobiły zakupy!! Dyziu się najadł ,mam nadzieje wiec raczej wszyscy zadowoleni. Do Następnego !! Ps: Czerwone e36 sedan zajebiste!! gratuluje zakupu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Dziekuje wszystkim za spotkanie... fajnie bylo w koncu przegonic zloma na trasie ;-)wysłane z internetu przez tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 23 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 1 minutę temu, Kosa napisał: Dziekuje wszystkim za spotkanie... fajnie bylo w koncu przegonic zloma na trasie ;-) wysłane z internetu przez tapatalka złoma :(? to oddaj postawie jakiś czteropaczek hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu82 Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Kurde, a ja się już na za tydzień nastawiłem myśląc że 30 to ostatni, więc będzie dużo Ludu, a tu taka zmiana. No nic do zobaczyska za miesiąc, Szerokości !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 23 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 5 minut temu, Pawel4freak napisał: Szanuje, że chociaż Ty moją ustrzeliłeś <3 Dzięki za spot, warto było zostać do końca i czekać aż w końcu odpali kto co odpali, cos mnie omineło :P? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 5 minut temu, CzAkSs napisał: kto co odpali, cos mnie omineło :P? Jebnięty czujnik położenia wału korbowego, ale czego się nie robi żeby z wami pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawijastybazant Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 3 godziny temu, Lijo napisał: Dzięki za spotkanie! P.S. Do tych co widzieli "numer" z tylnymi drzwiami jak odjeżdżałem hehehe Tak się zamyka tylne drzwi bez wysiadania owacje na stojąco były! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skwariusz Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Zamykanie drzwi startując bokiem mistrzostwo świata Dzięki wszystkim, ostatnio co prawda sporo najtów opuściłem, więc wiele nowych twarzy, ale było spoko, z resztą jak zwykle! Frekwencja spora, mówiłem że Magnolia ma to coś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 4 minuty temu, Skwariusz napisał: Zamykanie drzwi startując bokiem mistrzostwo świata Lijo rządzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyviek Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 5 minut temu, Skwariusz napisał: Frekwencja spora, mówiłem że Magnolia ma to coś! To każdy chętnie zajeżdża Dzięki za spotkanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Dzieki Wszystkim przybyłym, pooglądane, pogadane, a następny spot na lotnisku w Oleśnicy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Jak zapraszasz why not hmmm ) TAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 (edytowane) Dzięki wszystkim za spotkanie, szkoda trochę że musiałem po 16 uciekać i nie ze wszystkimi udało się pogadać, ale nadrobię to na kolejnym spocie... Pozdro Edytowane 23 Października 2016 przez Rudix-R1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 43 minuty temu, BASTARS napisał: Dzieki Wszystkim przybyłym, pooglądane, pogadane, a następny spot na lotnisku w Oleśnicy Załatwisz wejściówki to chętnie wpadniemy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi