Mymon Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Chętnie tez bym coś przykleił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Gdyby miało padać to może by na aleje na podziemny leciecTAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz325 Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 1. CzAkSs 2. michal_f 3. Pawel4freak 4. Xaime91 5. Francuz 6. Cichy 7. konik 8 stifler 9. zawijastybażant 10. Skwariusz 11. Dejvv 12. gut7 13. Chacko e30 14.tomasz325 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 2 godziny temu, tomasz325 napisał: 1. CzAkSs 2. michal_f 3. Pawel4freak 4. Xaime91 5. Francuz 6. Cichy 7. konik 8 stifler 9. zawijastybażant 10. Skwariusz 11. Dejvv 12. gut7 13. Chacko e30 14.tomasz325 15. Rudix-R1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 (edytowane) 1. CzAkSs 2. michal_f 3. Pawel4freak 4. Xaime91 5. Francuz 6. Cichy 7. konik 8 stifler 9. zawijastybażant 10. Skwariusz 11. Dejvv 12. gut7 13. Chacko e30 14. tomasz325 15. Rudix-R1 A ja się nie zapisuję bo zawszę jak to zrobię to coś mi wypadnie...... P.S. Zostawcie miejsce na cztery E30 obok siebie Edytowane 19 Października 2016 przez Lijo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Jak by jeszcze Kaczmar przyjechał to by było 5 szt. Ps. Lijo weź dla mnie 2 komplety ramek na tablicę rej. , rozliczymy się na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejvv Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 30 minut temu, Rudix-R1 napisał: Ps. Lijo weź dla mnie 2 komplety ramek na tablicę rej. , rozliczymy się na miejscu. Dla mnie komplet tak jak pisałem. No i jak ktoś będzie miał wlepy, to byłoby fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 19 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Panowie to może jak magnolia rozkopana jak Gut pisał i pogoda nie mrawa to może Bielany? w razie czego na aleja blisko co wy na to? lepiej szybciej napisać niż na ostatnia chwile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Noo. W takim wypadku jak gut pisał, oprocz pogody ktora prawdopodobnie bedzie do du... aleja by byla w pytke ?TAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Pogoda ostatnio tak c***owa że teraz akurat bym był za aleją ale tylko i wyłącznie w podziemiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 bym był za aleją ale tylko i wyłącznie w podziemiach. X2TAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawijastybazant Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Panowie według prognoz ma nie padać a nawet słonko wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 (edytowane) Magnolia na dachu jest rozgrzebana. Wczoraj bylem. Nie wjedziemy. Mogą być Bielany. Ja nie mam nic przeciwko. Tylko obok Burger Kinga. Pogoda ma być OK Ramki wezmę @CzAkSs - Popraw tytuł żeby od razu było wiadomo gdzie się spotykamy Edytowane 20 Października 2016 przez Lijo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejvv Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 To gdzie, na parkingu obok Burger Kinga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 1. CzAkSs 2. michal_f 3. Pawel4freak 4. Xaime91 5. Francuz 6. Cichy 7. konik 8 stifler 9. zawijastybażant 10. Skwariusz 11. Dejvv 12. gut7 13. Chacko e30 14. tomasz325 15. Rudix-R1 16. Maajkii Lijo, jak da radę również poprosze ramki i wlepe na szybke jak masz Potwierdze przyjazd jutro wieczorem, bo nie wiem czy nie będę musiał zostać na legnickiej street na poprawkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 No nie, dopiero co kilka osób prawie walczyło o magnolie, a teraz już Bielany pasują  (-: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Ja bym akurat mial bliziutko bo koncze poprawki na przeciwko magnolii w tym nowym bloku a swoja droga od stycznia bede tam mieszkac to na najty jak znalazl haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 No nie, dopiero co kilka osób prawie walczyło o magnolie, a teraz już Bielany pasują  (-:A jak magnolia w rozsypce to coTAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Ale wiecie, że parking magnolii nie ogranicza się tylko do górnego nad castoramą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Jak ma być pogoda, to akurat bym wolał okolice magnolii Bo zaczynam prace w niedziele od 18 i przed 17 godz. muszą się zawinąć. Zdecydujcie do soboty co i jak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Ale wiecie, że parking magnolii nie ogranicza się tylko do górnego nad castoramą? Jesli tylko nie bedzie padać to zaden problem na dole sie ustawic ) mysle ze piątek / sobota bedzie najwiarygodniej sprawdzic pogode TAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 To Zostawcie już tą magnolie żeby nie robić sajgonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skwariusz Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 (edytowane) Mi też Magnolia bardzo pasuje, zwłaszcza że w zeszłym miesiącu nie mogłem, bo byłem akurat w Czarnobylu Edytowane 20 Października 2016 przez Skwariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 53 minuty temu, Skwariusz napisał: Mi też Magnolia bardzo pasuje, zwłaszcza że w zeszłym miesiącu nie mogłem, bo byłem akurat w Czarnobylu To lepiej nie wpadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 20 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 (edytowane) Panowie Parking obok Magnoli przy drugim rondzie po lewej stronie ten co był dobudowywany co by nie robić syfu już nie będziemy przenosić na Bielany ... pozdrawiam do niedzieli Módlcie się o ładna pogodę ^^ 1. CzAkSs 2. michal_f 3. Pawel4freak 4. Xaime91 5. Francuz 6. Cichy 7. konik 8 stifler 9. zawijastybażant 10. Skwariusz 11. Dejvv 12. gut7 13. Chacko e30 14. tomasz325 15. Rudix-R1 16. Maajkii Edytowane 20 Października 2016 przez CzAkSs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi