Łukasz1985 Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Witam !! Mam problem z cieknącą pompą wtryskowa w swoim TDS-ie od razu mówię że auto pali na zimnym czy ciepłym silniku na dotyk. Nie kopci i nie dymi i niema spadku mocy. Czy ktoś może mi polecić jakiś warsztat we wrocku który mi to uszczelni ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 jak wrocek to podjedź do Tomka na ślężną koło stacji shell ja mam ten sam problem będe jutro do niego jechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Mam gościa w trzebnicy, robi tylko diesle a tds-a ma w małym palcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Masz na mysli tego w Trzebnicy za wiaduktem w lewo jadac od ronda? Wysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Tak jest. Robił mi kilka Tds-ów i nigdy nie było problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz1985 Opublikowano 13 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Dzięki wielkie a macie jakiś namiary na Slezna i Trzebnicę ??? To się umówię bo pracuje do 16 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 603 343 488 Tu masz numer do trzebnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz1985 Opublikowano 13 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 ThxWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 ślężna 501295178 tomek dzisiaj dzwoniłem ze swoim i mam dzwonić we wtorek jak zwykle zaje....y robotą ale warto poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz1985 Opublikowano 17 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Ja dzwoniłem dzisiaj mam dzwonić jutro i umawiać się na czwartek koszt 550 plnowWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi