__Fryzjer__ Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Hej wszystkim.....Mam ogromny problem -moze ktos sie juz z tym spotkal-z uwagi na to ze lala ''chwilke''postala w samotnosci,akumulator nie domugl,nie idzie rowniez otworzyc zamka kluczykiem i...POMOCYYYYYY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 jak mi się tak stało w e36 to otworzyłem maskę przez prawą nerkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Fryzjer__ Opublikowano 11 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Temat do zamkniecia,mozna trywialnie obejsc zabezpieczenie przez podswietlanie rejestracji.:) Lala otwarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 można otworzyć kluczykiem wystarczy trochę mocniej przekręcić kluczyk (pokonac większy opór) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Fryzjer__ Opublikowano 11 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Moj kluczyk wogole nie reagowal niestety,ale podpinajac sie z drugiego auta z akumulatora pod zarowke oswietlenia tablicy rejestracyjnej,dostarcza sie wystarczajaco pradu aby centralka puscila z pilota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi