lumma1 Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Czy lubryfikator do silnika m52b28 coś da czy strata pieniędzy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Wg mnie w takich jednostkach to strata pieniędzy. To chyba raczej do nowszych zabawek się bardziej zaleca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Kiedyś widziałem kolektor dolotowy po lubryfikatorze, powiem krótko cały usyfiony i zaklejony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 (edytowane) Jak już to ceramizer bo lubryfikator to coś a'la moto doctor. Ja używałem ceramizera w swoim M52TuB28 i trochę się wyciszył. Ale tego wlewasz 5 cm sześciennych a lubryfikatora jest chyba 250ml... No chyba ze mówimy o smarowaniu LPG to sie nie wypowiadam Edytowane 15 Października 2016 przez Lijo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StormRider Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Nie wiem czy można tutaj dodawać linki do innego forum? Ale w kwestii lubryfikacji polecam ten temat: (może być wymagane logowanie) http://lpg-forum.pl/kolektor-po-2-latach-na-lubryfikacji-tfu-t52877.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 zastanawiałem się czy to coś daje już się nie zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi