lumma1 Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Niestety po ostatnich trasach skrzywiła się tarcza i pytanie jakie lepsze ATE czy Brembo pod zaciski 4-o tłoczkowe? Chyba że polecacie inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 I te i te dobre ja ze swojej strony polecam ZIMMERMANN sport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 10 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 3 godziny temu, BASTARS napisał: I te i te dobre ja ze swojej strony polecam ZIMMERMANN sport. Czytałem na 7er że zimmermany często się krzywią po niedużych przebiegach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 No nie wiem jak w e38 ale je na pierwszym komplecie zrobiłem ok 140tys mowa o tarczach nie klockach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 10 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Tak chodzi o tarcze i mam dylemat kupić raz a dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechue Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Poszukaj przyczyny krzywienia tarcz ja u siebie kupiłem już ze skrzywionymi, wymieniłem i pokrzywiłem jeden zestaw ATE natomiast teraz założyłem Fremax (produkowane na podzespołach i w warunkach jak OE), ale przy okazji zregenerowałem zaciski i już najechałem prawie 20.000 i można jechać 180 puścić kierownicę i wyhamować do zera i nie ściągnie nawet w żadną stronę, nie ma też bicia na kierownicy a wcześniej przy 120 trzęsło już. Także krzywienie tarcz bardzo często nie wynika z kiepskiej jakości tarczy ale że coś jest na rzeczy w układzie hamulcowym niech jeden tłoczek Ci przytrzyma klocek, tarcza się nagrzewa potem trochę wody i zestaw do śmietnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziecioczekk Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Ja zmieniłem na tarcze i zaciski z 740i zaciski używane koło 300 plus tarcze 400 i spokój wcześniej dwa komplety tarcz nie dały radę jedne TRW drugie Ate Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 29 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 zakupione zimmerman 220 zł sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi