Siemin Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Witam, zima idzie.. zastanawiam sie nad swapem takowego silnika do mojej e23 z 79r:) moze ktos przerabial taki swap lub sie tym zajmuje i powie mi cos wiecej na temat tego silnika, przekladki, problemow, czy warto lub odpuscic.. wiekszosc e38 750i wychodzila w automatach co jest dla mnie nie do przyjecia, podejrzewam ze tu tez bedzie problem. Nie jestem mechanikiem stad takie pytania... moze ktos by sie tego podjol? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peczek7 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 i jak udało się zrobić swapa? jakieś dziesięć lat temu przerabiałem m30 na m70 z e32 do e23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cember666 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 E23 coraz mniej, szkoda dobrze zachowanego egzemplarza na rzeźbienie nawet tak ciekawego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_W Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Hej Mozemy się tego podjąć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi