bedin Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 hej, polecacie kogoś kto dorobi mi kluczyk do e60 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 W hali targowej we Wrocławiu są goście co dorabiają Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 W Tesco na Długiej pewnie też dorobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 A ja polecam: http://www.zamkidoaut.pl/ Zasze zrobione dobrzr i nie zdzieraja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 W Tesco na Długiej pewnie też dorobi.Wymieniałem tam gumeczki na pilocie do auta, i mial rozne obudowy i resztę d***ereli kluczykow samochodowych wiec na pewno ogarnieTAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedin Opublikowano 4 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 ale to razem z kodowaniem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricardo_tat2 Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 30 minut temu, cziko napisał: A ja polecam: http://www.zamkidoaut.pl/ Zasze zrobione dobrzr i nie zdzieraja. też polecam kolesi na Kurkowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Nie wiem czy z kodowaniem, ale zrobią dorobią. Możesz też do aso zadzwonić po VIN ie ci powie ile. Czas oczekiwania ok 4 dni z tego co pamiętam. A kodowanie możesz samemu zrobić 2min w samochodzie - wujek Google ci podpowie jak bo dużo pisania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 14 godzin temu, ricardo_tat2 napisał: też polecam kolesi na Kurkowej Też ich polecam, kiedyś nawet otwierali mi awaryjnie auto, ogólnie właściciel ( chyba) to niezły magik tzn. Fachowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedin Opublikowano 5 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 (edytowane) w ASO 1100zł Pan na ul. Kurkowej przekazał że nie ma takich kluczy i tylko z aso może ściągnąć ale to wyjdzie tak samo. Edytowane 5 Października 2016 przez bedin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Wiec hala targowa długa i kaufland na legnickiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efendi Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Dnia 10/04/2016 o 23:57, cziko napisał: Nie wiem czy z kodowaniem, ale zrobią dorobią. Możesz też do aso zadzwonić po VIN ie ci powie ile. Czas oczekiwania ok 4 dni z tego co pamiętam. A kodowanie możesz samemu zrobić 2min w samochodzie - wujek Google ci podpowie jak bo dużo pisania. Chyba nie wiesz o czym piszesz... Kodowanie o którym bredzisz dotyczy jak się domyślam centralnego zamka, a dopisanie kluczyka do CASu czyli po polsku zaprogramowanie czystego transpordera z kluczyka pod immobilizer tak żeby auto odpalało nie trwa 2 minuty i na googlach się o tym nie dowiesz... No chyba że lecisz na sprzęcie od Simona to raptem 10 sekund. A co do dorabiania to tylko u Robak'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 7 minut temu, efendi napisał: Chyba nie wiesz o czym piszesz... Kodowanie o którym bredzisz dotyczy jak się domyślam centralnego zamka, a dopisanie kluczyka do CASu czyli po polsku zaprogramowanie czystego transpordera z kluczyka pod immobilizer tak żeby auto odpalało nie trwa 2 minuty i na googlach się o tym nie dowiesz... No chyba że lecisz na sprzęcie od Simona to raptem 10 sekund. A co do dorabiania to tylko u Robak'a. Zwracam honor i masz rację. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi